[member=8]Butterfly[/member] , bahsettiğiniz update-notifyler ekinin kurulu olup olmadığını bilmiyorum, Synaptic'te arattım ama tam bu isimde bir seçenek çıkmadı. Tüm yükseltmeleri seç butonuna tıkladığım zaman ise Uygula butonu aktif duruma geçmiyor.
Bu update notifler ile ilgili:

Bu da Uygula butonunun aktif olmamasıyla ilgili olan resim:

Mesajlar Birleştirildi.
Debian'da özel bir güncelleme yöneticisi bulunmuyor, güncelleme uyarıları için update-notifier paketinin kurulu olduğundan emin olun. Güncellemeleri Synaptic Paket Yöneticisi'ndeki "Tüm Yükseltmeleri Seç" seçeneğini kullanıp, uygulayarak yapabilirsiniz.
Reload'a tıklayıp tekrar denemeye çalıştığımda Reload bitince bu hatayı alıyorum:

Mesajlar Birleştirildi.
Başka bir şey işaretlediğim zaman Uygula butonu aktif oluyor. Demek odur ki Tüm güncellemeri işaretle deyince hiçbir güncelleme bulmadığı için işaretlemiyor, öyle değil mi? Kaynaklarda mı problem var acaba?
Mesajlar Birleştirildi.
Ben Firefox güncellemelerine bakarken farkettim ki Debian Firefox2un ESR diye bir sürümünü kullanıyor, o yüzden güncelleme olmaması normal. Demek ki diğer uygulamalarda da güncelleme yok mu manasına geliyor bu?