pc de birden fazla hdd var mı?
indirdiğiniz iso dosyasının bütünlük denetimini (md5 sha1 gibi) yaptınız mı?
Tek hdd var 1tb lık, md5 sha1 nedir bilmiyorum, denetim nasıl yapılıyor, isoyu direk orjinal siteden indirdim, sorun olsa legacy mod kurulumda da çalışmaması gerekmez mi, benimki legacy modda kurulunca çalışıyo ama uefi modda kurunca windowslu ya da windowssuz temiz kurulumda bile açılmıyor, windowssuz tek uefi kurulumda no bootable device diye bi mesaj çıkıyodu başlangıç ekranında, yani özetle Linux mint yanında Windows olsun yada olmasın, legacy modda kurulum yapınca açılıyo, uefi modda kurulum yapınca açılmıyor, acaba rufus seçeneklerimi yanlış yapıyorum, gpt/mbr İSO/dd gibi
Mesajlar Birleştirildi.
16gb lık toshiba flaş belleğe yazıyorum isoyu
Mesajlar Birleştirildi.
Forumdaki Grub önyükleyicinin yeniden kurulması ile ilgili konuyu incelediniz mi? Konuda kurulumun EFI mi yoksa klasik tipte mi gerçekleştirildiği ile ilgili sorgu mevcut. Buna göre ilerlemeyi deneyin.
Lütfen forum içi yazışmalarda yazım kurallarına özen gösterelim. Yazım kurallarına uyulması forum kurallrımız arasındadır.
Kurulum esnasında böyle bi soruya denk gelmedim hiç
Mesajlar Birleştirildi.
Windowsu silip uefi modda kurulum yapıp başlatınca başlangıç ekranında resimdeki ekran geliyo

Mesajlar Birleştirildi.
Eve gidince İSO dosyasına md5 Denetimi yapıp deneyeyim