Merhaba. turkiye.gov.tr adresinde T.C Numaram ve şifrem ile giriş yapıyorum fakat ana sayfaya yönleniyorum, yukarıda giriş yap düğmesi görünüyor. Yani sisteme giriş yapamıyorum. Diğer işletim sistemlerinde böyle bir sorun yoktu. Bu sorun ne ile alakalıdır ve nasıl çözebiliriz?
Opera, mozilla, chromium, chrome bunların hepsinden denedim fakat aynı, giriş yapamıyorum
LC_ALL=C google-chrome
Alıntı yapılan: KUTLUTÜRK - 03 Haziran 2014, 23:35:43Opera, mozilla, chromium, chrome bunların hepsinden denedim fakat aynı, giriş yapamıyorumKod: [Seç]LC_ALL=C google-chromeyukarıdaki komutu uçbirimde çalıştırarak chrome üzerinden giriş yapmayı deneyelim, bakalım giriş yapabilecek miyiz ?
Alıntı yapılan: KUTLUTÜRK - 03 Haziran 2014, 20:07:19Merhaba. turkiye.gov.tr adresinde T.C Numaram ve şifrem ile giriş yapıyorum fakat ana sayfaya yönleniyorum, yukarıda giriş yap düğmesi görünüyor. Yani sisteme giriş yapamıyorum. Diğer işletim sistemlerinde böyle bir sorun yoktu. Bu sorun ne ile alakalıdır ve nasıl çözebiliriz?Firefox üzerinden giriş yaptım sorun gözükmüyor.