Gönderen Konu: Fn tuşlarının çalışmaması Hk. (Uçbirimde çıkan uyarılar)  (Okunma sayısı 1933 defa)

Çevrimdışı srdrrr

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Mate
  • İşlemci: i7
Merhaba.
Linux Mint kurulumu sonrası yaşadığım sorunların biri de bu.Forumda bir önceki soru bununla ilgili ancak,konu kilitli olduğu için yeni bbaşlık açmak zorunda kaldım.

https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=9563.0

yukarıdaki konuda verilen yönergeleri uyguluyorum.Açılan belgeye verilen satırları girip kaydet dediğimde uçbirime şu uyarlar gelmiş oluyor.

Kod: [Seç]
(xed:12593): Gtk-WARNING **: 09:48:37.001: Attempting to read the recently used resources file at '/home/mnts/.local/share/recently-used.xbel', but the parser failed: “/home/mnts/.local/share/recently-used.xbel” dosyasını açma başarısız: Erişim engellendi.

** (xed:12593): WARNING **: 09:48:37.271: Belirtilen konum bağlanmamış

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Uçbirimde xed ile ilgili uyarılar önem arzetmiyor. Açtığınız konularda genel sorunlar için istenen komutun çıktısını paylaşınız. Her donanım için farklı bir öneri uygulanabilir, bu sebeple sizin aygıtınız için olmayan bir öneriyi danışmadan ya da tecrübeniz olmadan uygulamayınız.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı srdrrr

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Mate
  • İşlemci: i7
Öncelikle forum içinde arama yapıp aynı sorunları yaşayan kullanıcılara sunulan çözüm önerilerini deniyorum.

Ayrıca ilk mesajlarımda forum kurallarına uymamış olabilirim.Bundan sonraki mesajlarımd dikkat edeceğim.