Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 12 Mayıs 2014, 20:34:13Aslında bir bir umudum da yazıcımı belki tanır da rahat rahat kullanırım ümidiydi. Ama tanımadı Sırf yazıcım için hala Windows tutuyorum kenarda. Neyse, velhasıl kelam; gerçekten çok iyi bir dağıtım. LTS olması ayrı güzellik. İnternet bağlantısı olmayan, eski bilgisayarlar için on numara. Aslında tipik bir öğrenci dağıtımı da sanırım diyebilirim. 4 gb ramimden sadece ve sadece 160 mb yedi + olarak Firefox açıktı. Siz düşünün artık nasıl bir koklayıcı Özellikler güzel, yazıcı ne idiyde de tanıyamadı acaba?
Aslında bir bir umudum da yazıcımı belki tanır da rahat rahat kullanırım ümidiydi. Ama tanımadı Sırf yazıcım için hala Windows tutuyorum kenarda. Neyse, velhasıl kelam; gerçekten çok iyi bir dağıtım. LTS olması ayrı güzellik. İnternet bağlantısı olmayan, eski bilgisayarlar için on numara. Aslında tipik bir öğrenci dağıtımı da sanırım diyebilirim. 4 gb ramimden sadece ve sadece 160 mb yedi + olarak Firefox açıktı. Siz düşünün artık nasıl bir koklayıcı
Canon LBP6020. Forumda konusu var ama henüz bir çözüm bulamadık.
Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 12 Mayıs 2014, 21:56:49Canon LBP6020. Forumda konusu var ama henüz bir çözüm bulamadık.Hımm, yazıcı bu anlaşılan. Ne yazık ki openprinting.org listesinde yok. Sanırım iyi bir tercih olmamış.