Cevabınız için teşekkürler, md5sum doğrulamasını yaptım ve herhangi bir hata görünmüyor. Kurulum rehberini de birkaç kez incelemiştim fakat kurulum aşamasına geçemedim henüz (rehberdeki resim dosyalarını da görüntüleyemiyorum). Söylediğiniz gibi DVD'de bir sorun olma ihtimalini düşünerek şimdi USB ile deneyeceğim. Unetbootin indirdim, USB belleği FAT32 sistemiyle biçimlendiriyorum, daha sonra .iso'yu yazdırıp boot menüsünden usb ile yüklemeyi seçerek yükleyeceğim, umarım atladığım bir şey yoktur. Sonucu paylaşırım.
Mesajlar Birleştirildi.
Evet USB ile kurulumu yapabildim. Dosya sistemi ve bölümleme konusunda biraz kararsız kaldım, rehberde ext3 ve ext4 en yaygınları demiştiniz sanırım ben de ext4 daha yeni herhalde diye düşünerek onu seçtim. Bölümleme konusunu da rastgele yaptım açıkçası, kısa bir araştırmadan sonra 25GB sistem, 8GB civarı takas alanı ve diskin geri kalanını da mantıksal bölüm olarak ayırdım. Yalnızca dosya sistemleri farklı olduğu için Windows üzerinden bu diskime erişemiyorum ama zaten kullanmadığımdan şu anda bir sorun teşkil etmiyor (gerekirse onun için de program varmış sanırım). İlginiz için tekrar teşekkürler, konuyu çözüldü olarak işaretliyorum.