Gönderen Konu: [Çözüldü] Merhaba Moderatörler  (Okunma sayısı 5107 defa)

nebula1

• Ziyaretçi
[Çözüldü] Merhaba Moderatörler
« : 04 Kasım 2019, 23:15:32 »
Merhaba moderatörler;
ben bu foruma nebula nickiyle kayıtlı bir kullanıcıydım ancak ki şifremi unuttum, hangi mail adresi ile kayıt olduğumu unuttum: eğer sizin server'lerde bir takım acayipler olmuyorsa... ( bu kullanıcı için auth-maili gelebildiğine göre muhtemelen olmuyor. )
Bu kullanıcıya mesaj yoluyla emailimi hatırlatırsanız çok müteşekkir olurum. Eğer böyle bir hatırlatmaya güvenlik veya prensip  gibi nedenlerle hoş bakılmıyorsa ipucu da verilebilir. veya kimliği teyit edebilecek sorular da sorabilirsiniz...
Bu iletinin yayınlanmasına gerek de yok ayrıca :)

« Son Düzenleme: 05 Kasım 2019, 11:47:19 Gönderen: nebula1 »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Merhaba Moderatörler
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2019, 23:21:43 »
[member=2536]nebula[/member] , kullanıcısının e posta adresi, Türkçeleştirme ile ilgili bir web sitesinin alan-adına ait. Gerçekten bu kullanıcı size aitse, bu ipucu yeterli olur sanırım.

Kullanıcı şifresi ile ilgili sıfırlamayı kendiniz yapabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

nebula1

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2019, 10:23:57 »
nebula yı etiketlediğiniz için kullanıcının kayıtlı emailine bir ileti aldım. dolayısıyla hangi hesap olduğunu hatırladım. ipucundan da bir mühlet araştırılırsa sonuç elde edilebilirdi.
Bir de dün nickname vererek "şifre hatırlatma" istemiştim, herhangi bir mail gelmemişti. spamda falan da yok. Bugün denememde geldi.
yapmaya çalıştığım şeyi gerçekleştirdim, şifreyi sıfırladım, İlginiz, yardımınız için çok teşekkürler.

Çevrimdışı nebula

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: LM 18.3
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2019, 11:33:10 »
Şifre başarılı bir sıfırlandı. Teşekkürler.