Gönderen Konu: [Nasıl] Akıllı Panel Eklentisi ile Panelin Boş Kısımlarında Aksiyonlar Oluşturma  (Okunma sayısı 2247 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Akıllı Panel Cinnamon eklentisi ile panelin boş kısımlarında kullanabileceğiniz aksiyonlar tanımlayabilirsiniz.

Bu eklenti yardımıyla, panelin boş kısmına çift tıklama, orta fare tuşu ile tıklama ya da fare kaydırmaları, fare sürüklemeleri ile bir çok eylem tanımlayabiliyorsunuz. Bu şekilde çalışmaları alanları ya da pencereler arasında fare yardımıyla kolayca geçiş yapabilir, tanımlayabileceğiniz özel komutları çalıştırabilir ya da sergi ve ölçeklendirme pencerelerini açabilirsiniz.

Sistem Ayarları => Eklentiler => İndir sekmesinden Smart Panel olarak aratıp eklentiyi kurabilirsiniz. Kurulum sonrasında Yönet sekmesinden eklentiyi seçip, + tuşuna tıklayarak ekleyebilirsiniz. Eklenti ayarlarının Türkçeleştirlmesi tamamlanmış durumda.

Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı HALDUNHİTAY

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: LİNUX MİNT
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel Haswell Mobile
  • İşlemci: Intel Core i5-4210U CPU
Üstat Butterfly, Smart Paneli indirdim. Fakat eklemek istediğimde, "cinnamon sürümüyle uyumlu değil" uyarısı veriyor.
Tek bildiğim, hiçbir şey bilmediğimdir.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Cinnamon 4.4 altında çalışması için gerekli düzeltmeyi ve Türkçe dil dosyalarını Github'a gönderdim ve bunları eklediler. Demek ki Cinnamon eklentiler Web sitesi bu güncellemeleri henüz almamış. Sistem tam olarak nasıl işliyor bilemiyorum. Şu an için buradaki paketle kurulum yapabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]