Gönderen Konu: Bu sistem ile Linux Mint sorunsuz kullanabilir miyim ?  (Okunma sayısı 5060 defa)

Çevrimdışı mertgunbicakci

• Yeni Penguen
  • *
  • Bilgisayar Öğretmeni Adayı
    • mertgunbicakci
  • Dağıtım: Linux Mint 19.2 "Tina" - MATE (64-bit)
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: AMD Readon 6610M/7610M
  • İşlemci: Intel Core i5-2450M Dual Core
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Linux Mint kullanıyordum. Yazıcımı değiştirdiğimde çok uğraşmama rağmen hp mfp135a model yazıcımı linux mint ile bir türlü kullanamamıştım. Bu sebep ile windowsa geçmek zorunda kaldım. İş yoğunluğumuz değiştiği için şimdi 1 adet daha sistem toplayıp onda linux mint kullanmayı düşünüyorum. Yeni sistemi teknobiyotik firmasından alacağım için tek tek şu parçalar linux mint ile çalışır mı sormak yerine , alacağım sistemin linkini buraya bırakıyorum. Deneyimli ve tecrübeli arkadaşlar aşağıdaki linkte olan sistem ile linux mint'i stabil ve sorunsuz olarak kullanıp kullanamayacağımı belirtirlerse sevinirim.
Satın alınacak olan sistem https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/tasarim-render-pc/amd-ryzen-7-2700x-3-9ghz-rx580-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-tasarimci-render-bilgisayari.html
Bursa Uludağ Üniversitesi  - Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Eğitmenliği 3. Sınıf Öğrenci. Açık kaynak kod sevdalısı.

Çevrimdışı Leopard

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20 64-bit
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia Geforce GTX 1050
  • İşlemci: Intel Core i7 7700HQ
Ynt: Bu sistem ile Linux Mint sorunsuz kullanabilir miyim ?
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2020, 20:41:18 »
Evet , sorunsuz kullanabilirsiniz.
The only people who should kill are those prepared themselves to die!