Gönderen Konu: Linux mint 17 cinnamon apache sorunu  (Okunma sayısı 3729 defa)

Çevrimdışı pskojhon

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint
Linux mint 17 cinnamon apache sorunu
« : 02 Temmuz 2014, 12:54:02 »
Linux mint 16 da düzgün şekilde kullanabildiğim apache2 localhostu 17de kurmama rağmen bir türlü çalıştıramadım. www içine html diye bir dosya açılıyor anadizin olarak orayı gösteriyor ve düzgün çalışmadığını izgilizce olarak yazıyor. çözümü nedir

Çevrimdışı pskojhon

• Yeni Penguen
  • *
Ynt: Linux mint 17 cinnamon apache sorunu
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2014, 13:10:43 »
Birde ben paneli sol tarafa yaslamak istiyorum o seçenek yok.? linux mint 15 de var ama

Çevrimdışı fortran

• Kıdemli Penguen
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
  • Dağıtım: Linux Mint
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2014, 13:54:46 »
Alıntı yapılan: pskojhon
Linux mint 16 da düzgün şekilde kullanabildiğim apache2 localhostu 17de kurmama rağmen bir türlü çalıştıramadım. www içine html diye bir dosya açılıyor anadizin olarak orayı gösteriyor ve düzgün çalışmadığını izgilizce olarak yazıyor. çözümü nedir

pskojhon, şurada anlatıldığı gibi kurarsanız, sorunsuz kullanırsınız.

Alıntı yapılan: pskojhon
Birde ben paneli sol tarafa yaslamak istiyorum o seçenek yok.? linux mint 15 de var ama

Cinnamon mu kullanıyorsunuz, Mate'de bir sorun yok. Cinnamon kullanan arkadaşlar sorunuzu cevaplayacaklardır.

Çevrimdışı pskojhon

• Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2014, 15:58:39 »
Usta ben apache server phpmyadmin ve php5 i zaten sorunsuz bir şekilde kurabiliyorum kurmada sıkıntı yok.  Sizin vermiş olduğunuz linkdeki anlatımıda yapdım sonuç yine aynı. Benim sıkıntı localhostu sorunsuz şekilde kurduğumda VARSAYILAN dizin /var/www/html olarak listelenmiş bunu ben /var/www olarak değiştirmek istiyorum. apache2.conf a ServerName 127.0.0.1 yazdım sorun çözüldü bu seferde .htaccess işlemiyor.