Gönderen Konu: Bilgisayarımın parçalarını linux'taki oyunlara göre değiştiriyorum  (Okunma sayısı 13249 defa)

Çevrimdışı Fitilli Daniyal

• Kıdemli Penguen
    • /Anarzift
    • Dümen Dergi
  • Dağıtım: Linux Mint 20.1 Cinnamon
  • Masaüstü Ortamı: Gnome
  • Grafik Kartı: AMD R9 M265X - İntel HD Graphics 4600
  • İşlemci: İntel İ7 4720 HQ
Her parçanın kendi garantisi var zaten kardeşim. Kendin bilirsin paran cebine kalsın diye dedim. Simdi ddr2 ram'in bile 2 yıl garantisi var.
Sorgulamaya başlayan bir bilgisayar kullanıcısının son durağı Linux'tur.

(Fitilli Daniyal için bknz: AMAT - İhsan Oktay Anar)

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
[member=114]Fitilli Daniyal[/member] biraz ayıp olmuyor mu? Neden Casper'dan Bilgisayar Almasın? Neyi Var? Ayrıca [member=547]ergindemir[/member] Casper Nirvana Serisinin Parçaları Samsung'a Ait. üstelik linkte belirttiğin model Casper markasının en iyi bilgisayarlarından birisi.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 22:18:44 Gönderen: anony »
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..

Çevrimdışı oscarpenn

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linux mint 17
@anony sanırım daha önceki tecrübelerine dayanarak konuşmuş @Fitilli Daniyal . Ama bilgisayar toplama konusunda ona katılıyorum bana göre daha mantıklı olacaktır. Hem parçaları kendin seçmiş oluyorsun hemde daha ucuza mâl etme şansı var. Ama tabii tercih meselesi

Çevrimdışı ergindemir

• Yeni Penguen
  • *
    • Türkiyenin en güncel android uygulama indirme platformu...
  • Dağıtım: Linux Mint 17 Mate
[member=286]anony[/member] sanırım daha önceki tecrübelerine dayanarak konuşmuş [member=114]Fitilli Daniyal[/member] . Ama bilgisayar toplama konusunda ona katılıyorum bana göre daha mantıklı olacaktır. Hem parçaları kendin seçmiş oluyorsun hemde daha ucuza mâl etme şansı var. Ama tabii tercih meselesi

en son baktığımda dolar uçuktu bu civarda bir bilgisayar 2300tl tutmuştu tabi 6 ay önceki olay bu  ;D
fakat dolar şimdi çok yüksek galiba
Daha yeniyim kusura bakmayın :D

Çevrimdışı ergindemir

• Yeni Penguen
  • *
[member=114]Fitilli Daniyal[/member] biraz ayıp olmuyor mu? Neden Casper'dan Bilgisayar Almasın? Neyi Var? Ayrıca [member=547]ergindemir[/member] Casper Nirvana Serisinin Parçaları Samsung'a Ait. üstelik linkte belirttiğin model Casper markasının en iyi bilgisayarlarından birisi.

en iyi bilgisayarlarından birisi değil masaüstündeki en iyi bilgisayar hem babam dediyse iyidir o makine  8)  ;D
2000tlden 1750tlye inmeside cabası

Çevrimdışı oscarpenn

• Yeni Penguen
  • *
[member=286]anony[/member] sanırım daha önceki tecrübelerine dayanarak konuşmuş [member=114]Fitilli Daniyal[/member] . Ama bilgisayar toplama konusunda ona katılıyorum bana göre daha mantıklı olacaktır. Hem parçaları kendin seçmiş oluyorsun hemde daha ucuza mâl etme şansı var. Ama tabii tercih meselesi

en son baktığımda dolar uçuktu bu civarda bir bilgisayar 2300tl tutmuştu tabi 6 ay önceki olay bu  ;D
Fiyatlar dolara göre de değişiyor kabul ediyorum ama parçayı nereden aldığınızda önemli. Aksi taktirde daha pahalıya gelir :)

Çevrimdışı ergindemir

• Yeni Penguen
  • *

Fiyatlar dolara göre de değişiyor kabul ediyorum ama parçayı nereden aldığınızda önemli. Aksi taktirde daha pahalıya gelir :)

bu bilgisayarda tek şüphem nvidiga gt 630m idi onuda youtube da oyun performanslarına baktım call of ghost vs hiç birisinde sıkıntı çıkarmıyordu tek isteğim gta5 i rahat bir şekilde oynamak oda bu makineyle mümkün gibime geliyor yalnız gta 5 için ekran kartından şüpheliyim  :-X

Çevrimdışı oscarpenn

• Yeni Penguen
  • *
Nerde kaldı linux :D linux kullanımız az olacak gibi görünüyor :)

Çevrimdışı ergindemir

• Yeni Penguen
  • *
Nerde kaldı linux :D linux kullanımız az olacak gibi görünüyor :)

2işletim sistemi aynı anda düşünüyorum oyun için windows (7yi yüklerim oyun açısından hem daha stabil hemde daha alışkınım)
diğer yandanda linux
zaten linuxta oyun desteği sağlam olsaydı ve her driveri destekleseydi linux bu durumda olmazdı  :-\

Çevrimdışı oscarpenn

• Yeni Penguen
  • *
Yalnız çok acımasız oldu. Üreticilerin linux a gereken değeri vermediklerini önemle hatırlatmak isterim.

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
:) dostlar. adana seyhan'da casper teknik servisinde çalışıyorum. ordan biliyorum. eğer parçaları kendin düzecek olursan çok sıkıntı çekersin. özellikle anakart uyumluluğu çok önemli. parçaları alırsın, birbiriyle uyumsuzluk yaşar, zarardasın. sen gel bizim yanımıza biz size, size uygun bilgisayarı sunalım. bir hesapla bakalım; bu işin anakartıymış, işlemcisiymiş, parçalarıymış, video, ses, ekran kartıymış, monitörüymüş, klavyesiymiş...
bu iş sana daha pahalıya patlar. bide bunları aldıktan sonra uyumsuzluk yaşarsan parça elinde kalır. ama alacağın standart bilgisayarlar öyle değil. hepsi tek tek test edilmiş. sorun çıkmaz. hadi diyelim kendin düzdün. cpu insan vücudundaki elektrikle bile şase yapabilir. dokunmadan yakarsın işlemciyi. bu işler tehlikeli yani. ha dersen ki ben illa kendim düzecem; bir bilgisayarcıya yaptır ama pişman olursun benden söylemesi. sevgiler..

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım

en iyi bilgisayarlarından birisi değil masaüstündeki en iyi bilgisayar hem babam dediyse iyidir o makine  8)  ;D
Casper serisinin dedim! :) [member=547]ergindemir[/member]
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 23:57:47 Gönderen: anony »

Çevrimdışı Fitilli Daniyal

• Kıdemli Penguen
    • /Anarzift
    • Dümen Dergi
  • Dağıtım: Linux Mint 20.1 Cinnamon
  • Masaüstü Ortamı: Gnome
  • Grafik Kartı: AMD R9 M265X - İntel HD Graphics 4600
  • İşlemci: İntel İ7 4720 HQ
Beyler sakin olun :) dağıtmışsınız ortalığı... Arkadaşın dediği gibi tecrübeme dayanarak konuştum. Casper'dan sağlam dilim yandı kimse kusura bakmasın bir daha almam. Toplama bilgisayar almak evet sıkıntılı olabilir ama ne yaptığını bilen biri için daha sağlıklı bir seçim olacaktır. Neyse herkes özgür, burası da özgür yazılım forumu. Hayırlı olsun şimdiden.
Sorgulamaya başlayan bir bilgisayar kullanıcısının son durağı Linux'tur.

(Fitilli Daniyal için bknz: AMAT - İhsan Oktay Anar)

Çevrimdışı ergindemir

• Yeni Penguen
  • *

Casper serisinin dedim! :) [member=547]ergindemir[/member]

bende casper serisinden kastettim yoksa gidin golda asusun 4700tllik metrobüs'e benzeyen kasalı bir makinesi var  ;D