Gönderen Konu: Linux, Açık Kaynak veya Programlama İle İlgili Site Tavsiyesi  (Okunma sayısı 3636 defa)

Çevrimdışı dev@mehmet

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint 19
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Beyler, canım çok sıkılıyor. :-\ Linux veya programlama ile alakalı tavsiye edebileceğiniz bir makale sitesi , blog filan yok mu ?
Dili düzgünse İngilizceyede razıyım.

Düzenleme: Konu başlığı
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 23:34:17 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı dustengercege

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint Cinnamon
Ynt: Linux, Açık Kaynak veya Programlama İle İlgili Site Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2014, 01:55:07 »
Madem konu açıldı. BSD ile ilgili birisinin çok güzel bir blogu vardı. Adamın adını hatırlayamıyorum. BSD magazin tanıtımını yapıyordu her ay. Takip ederdim hep orayı. Bi dönem uzak kalınca hep unutmuşum. Demekki bir şekilde bir yerlerde kaydetmek gerekiyormuş, onu anladım. Adamın ismi vardı blogta ama on numara bsd ci adam :) kullanmasam bile severek takip ediyordum orayı şimdi bulamadım. BSD ile arası iyi olanlar mutlaka bilir orayı. Ben de o web sitesini istiomm :))
Şükran duygusu asaletin göstergesi, nankörlük sevginin mezarıdır.

Çevrimdışı Eludecraft

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: OpenSuSE/Chakra
  • Masaüstü Ortamı: KDE
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2014, 02:33:34 »
Madem konu açıldı. BSD ile ilgili birisinin çok güzel bir blogu vardı. Adamın adını hatırlayamıyorum. BSD magazin tanıtımını yapıyordu her ay. Takip ederdim hep orayı. Bi dönem uzak kalınca hep unutmuşum. Demekki bir şekilde bir yerlerde kaydetmek gerekiyormuş, onu anladım. Adamın ismi vardı blogta ama on numara bsd ci adam :) kullanmasam bile severek takip ediyordum orayı şimdi bulamadım. BSD ile arası iyi olanlar mutlaka bilir orayı. Ben de o web sitesini istiomm :))
Failsafe diye biri vardı... Pek BSD ile içli dışlıydı bildiğime göre, o geldi aklıma.
Çalışan sistemi bozmayacaksın ağa

Çevrimdışı Phil Cassidy

• Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2014, 03:07:56 »
Failsafe diye biri vardı... Pek BSD ile içli dışlıydı bildiğime göre, o geldi aklıma.

Felasife. :)