Gönderen Konu: Windows Media Encoding Wine ile çalışmıyor  (Okunma sayısı 5797 defa)

Çevrimdışı ergindemir

• Yeni Penguen
  • *
    • Türkiyenin en güncel android uygulama indirme platformu...
  • Dağıtım: Linux Mint 17 Mate
Windows Media Encoding Wine ile çalışmıyor
« : 23 Temmuz 2014, 12:50:13 »
Merhaba arkadaşlar
ben şuanda wine ile windows media encoding'i yani internetten yayın yapmaya yarayan bir programı kurdum
programı sorunsuz bir şekilde kurmasına rağmen programa tıklayınca ''dosya bulunamadı'' hatasını veriyor..
bu problemi çözebilirmiyim ://
Daha yeniyim kusura bakmayın :D

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Windows Media Encoding Wine ile çalışmıyor
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2014, 13:32:25 »
windows programı hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmadığımız için net bir açıklama getirmemiz pek mümkün değil. tam olarak program ne işe yarıyor, linux tarafında muhakkak aynı işlevi gören bir muadili vardır. onu kullanabilirsiniz.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı minteger

• Penguen
  • Dağıtım: Linux Mint 17.3 KDE
  • Masaüstü Ortamı: --illede KDE
  • Grafik Kartı: Nvidia
  • İşlemci: AMD
Ynt: Windows Media Encoding Wine ile çalışmıyor
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2014, 13:35:24 »
Merhaba arkadaşlar
ben şuanda wine ile windows media encoding'i yani internetten yayın yapmaya yarayan bir programı kurdum
programı sorunsuz bir şekilde kurmasına rağmen programa tıklayınca ''dosya bulunamadı'' hatasını veriyor..
bu problemi çözebilirmiyim ://
Evet bu işi linux tarafında yapan ve memnun kalacağın bi program olabilir araştırıp denemeni tavsiye edirim.

Ek olarak kaldırıp yeniden kurmayı dene ve kurulum yaparken  neyi nereye kurduğuna dikkat et. Yani kurulum esnasında dosyaları kurduğun dizine vs. dikkat et.