Gönderen Konu: Opera 12.16  (Okunma sayısı 8023 defa)

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1
  • Masaüstü Ortamı: XFCE
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GT 730m (4 GB VRAM)
  • İşlemci: İntel Core i7 3630QM
Opera 12.16
« : 07 Ağustos 2014, 23:49:24 »
Hızlı ve ücretsiz, alternatif web tarayıcısı Onun adı Opera

Her bilgisayar da ''alternatif'' bir tarayıcı olacaksa olması gereken ''alternatif'' tarayıcı Opera'dır.Turbo Mod'u ile en düşük Mbps hızla bile sayfaları hızlı yükleyen nadir tarayıcılardan biridir Opera

Daha hızlı gezinin
  Opera, bilgisayarlar için yüksek hızlı bir tarayıcıdır. Sayfalar ve sekmeler yavaş bağlantıda bile hızlı yüklenir.

Daha da Güvenli
  Opera, riskli siteleri kontrol eder ve olası tehditlere karşı sizi uyarır. Opera gizlilik ayarları aynı zamanda, web üzerinde takip edilmeden gezinmenize de olanak tanır.

Sık kullanılandıklarınızı Belirleyin Hemen Ulaşın
  En sevdiğiniz web sitelerinin tümünü Opera'nın Hızlı Erişim özelliğiyle doğrudan ana sayfanıza koyun. Sevdiğiniz yeni web sitelerini tek bir tıklama ile ekleyin.

Özelleştirin
  Birçok seçenekle Opera uzantıları, web üzerinde keşfedebileceğiniz birçok olanak sunan tarayıcıya kullanışlı hizmetler ekler. Alternatif olarak, tarayıcı penceresini kişiselleştirmek için çeşitli renkli temalardan seçim yapabilirsiniz.

Yanınızda Bulunsun
  Opera Link'i kullanarak yer imlerinizi, Hızlı Erişim sitelerinizi ve şifrelerinizi depolayın; nereye giderseniz gidin hareket halindeyken, sık kullandığınız içeriğe anında erişin.

Kısayollar oluşturun
  Klavye kısayollarından ve fare hareketlerinden, tercih ettiğiniz arama yöntemlerine kadar Opera'daki gezinme deneyiminizi özelleştirin.

İndirme Bağlantısı
http://www.opera.com/download/guide/?os=linux

« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 23:53:35 Gönderen: Çağrı07 »
Yaşlanıyorum...

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Ynt: Opera 12.16
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2014, 00:39:06 »
Çağrı07, bildiğim kadarıyla opera yazılımı depoda da bulunmakta.
Kod: [Seç]
sudo apt-get install operakomutu ile de kurulabiliyor.. linkle falan uğraşmaya gerek yok yani ;)
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2014, 01:18:51 »
[member=286]anony[/member] Bildirimin için teşekkürler bende zaten forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=1399.0 burada günler öncesinden terminal kodunu vermiştim. Fakat bilen-bilmeyen için tam yol göstermenin daha doğru olacağını düşünerek tam adres linkini koydum.
Yeniden bildirimin için teşekkürler
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 01:32:51 Gönderen: Çağrı07 »
Yaşlanıyorum...

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2014, 14:31:41 »
Alıntı
Opera   Bu yazılım aynı Mozilla Firefox gibi tarayıcıdır. Hızlı ve genel itibariyle sadedir.Yazılım yöneticisinden ''seçkin'' kısmından rahatça bulunur
Kod: [Seç]
sudo apt-get install opera
Rica ederim. Orayı unutmuşum kusura bakma. 
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..

Çevrimdışı ezo

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2014, 18:30:29 »
Vay okadar zamandir Linux kullanicisiyim Opera tarayicisinin linux surumu oldugunu bilmiyordum yuh bana :D

Çevrimdışı Fitilli Daniyal

• Kıdemli Penguen
    • /Anarzift
    • Dümen Dergi
  • Dağıtım: Linux Mint 20.1 Cinnamon
  • Masaüstü Ortamı: Gnome
  • Grafik Kartı: AMD R9 M265X - İntel HD Graphics 4600
  • İşlemci: İntel İ7 4720 HQ
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2014, 18:46:29 »
benim için nefretlik bir tarayıcı. Çok geride kalmış bir tarayıcı. Artı olarak kaç sefer kurduğum halde kalkmamış, beni terminal köşelerinde süründürmüştü. Facebook - YouTube vb. gibi gelişkin sitelerde de acayip derecede kasıyordu.
Sorgulamaya başlayan bir bilgisayar kullanıcısının son durağı Linux'tur.

(Fitilli Daniyal için bknz: AMAT - İhsan Oktay Anar)

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2014, 23:57:50 »
benim için nefretlik bir tarayıcı. Çok geride kalmış bir tarayıcı. Artı olarak kaç sefer kurduğum halde kalkmamış, beni terminal köşelerinde süründürmüştü. Facebook - YouTube vb. gibi gelişkin sitelerde de acayip derecede kasıyordu.

[member=114]Fitilli Daniyal[/member] anlıyorum ama neden bu kadar sinirlisin ? Geride kalmışlığı yok. Hız olarak mutlaka teknik bir sorunu vardır ve şuan giderilmiştir, çünkü birçok kişi başta ben mutlu ve severek kullandığımız alternatif bir tarayıcı Bir de bu sürümünü dene eminim seveceksin  :)
Yaşlanıyorum...

Çevrimdışı Çağrı07

• Penguen
    • Kayıt Formu
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2014, 00:05:18 »
Vay okadar zamandir Linux kullanicisiyim Opera tarayicisinin linux surumu oldugunu bilmiyordum yuh bana :D

[member=667]ezo[/member] Kendileri bizzat depomuzda mevcut ve bizzat 2. tercihimdir. Ama Facebook ve facebook bağlantılı (Örneğin gazetelerin videoları) videolarda kullanımsal olarak sorun yaşamıştım. Ama gerçekten Turbo Modu gibi kolaylıklar ile kullanıma değer bir yazılım (kesinlikle zaman kaybı değil hatta Turbo Mod ile zaman bile kazanabilirsin :D) Bence bu sürümü denemelisin eminim seveceksin  :)
Yaşlanıyorum...