Ehem ehem. Toplanın bak ne anlatıyorum.
Bir kaç hafta önce League Of Legends'i tamamen bıraktığımı duyurdum ve hesabımı önüme gelen ilk çocuğa verdim. Hesabım bayağı değerli, iki yıllık bir "emek" (Ben geri ve ekstradan oyuna verilmiş bir yirmi beş lira içeriyor. İsmi pek çok Lol oyuncusunun almak isteyeceği türden, Championship Riven'ın simgesine sahip olması da milletin ağzının sularını akıtıyor. Evet, bu hesabı önüme ilk gelene verdim. Verdiğim zaman League of Legends'e o kadar sinirlenmiştim ki bir daha tekrar oyuna başlamayayım diye önüme gelen ilk kişiye verdim. Buna pek çok çocuk "Abi geri al hesabı, sat birine. Hatta gel bana sat." dedi. Okulda sürekli gördüğüm çocuklarla uğraşmaktan korktuğum için öyle yaptığımı söyledim ancak aslında hesaba dokunmamıştım. Şimdi az önce "en sevdiğim" eski okul arkadaşım bana hesabı geri almam için yalvardı. Satıp bilgisayarıma bir şey mi alırmışım (Bu durumda %30 komisyon alacağını üstü kapalı olarak anlatacağını söylüyor.) yada hiç olmadı eski mahallemdeki çocuklardan birine verebileceğimi söyledi. Geri almayacağımı söyledim, işi biraz daha uzatınca dalgaya aldım. En sonunda iyicene kızdıktan sonra bıraktım. Nasıl insanlar var büyüdükçe anlıyorum işte.
Bunu neden yazdım bilmiyorum.
Edit: Dayanamadı ve sonradan şu cümleleri yazdı.
hesabı alana kadar benle muhattap olma
aha gerisi sana kalmıs
gidip bir salağa bir i**eye
emeğini verince
bende sinirleniyorum
Yok yani, çocukken çok salakmışım asıl bende ona sinirleniyorum. O değil şimdi arkadaşları başladı.