Sizin kadar teknik bilgisini bilemiyorum. Çalgı da çalamam (Bilinçli Müzik Tüketim Toplumu
). Fakat eğlenceli müzikleri severek dinlerim. @Varulven arkadaşımız ile benzer müzik anlayışına sahibiz. Anladığım kadarıyla o benden daha derin zevk sahibi.
Sizler de tekno, rock türleriyle ilgileniyorsunuz herhalde. Bu arada müziğiniz güzelmiş. Pek türüm değildir ama ara sıra kendimi dinlerken bulurum.
Benimde çok teknik bilgim yok, bizde sizin gibi oturup müzik "tüketen" insanlarız. Beğenmediğimizi yerin dibine sokar, beğendiğimizi göklere çıkarırız. Ancak müzik yapmak namına en son turntableın başına geçtiğimde "Bir Kadın Çizeceksin"'i bir türlü remixlemeye çalıştığım doğrudur. (Tabi ki güzelim şarkı rezil oldu.)
Tür konusuna gelirsek. "Tekno, rock" diye yakın bir şeyler tutturduğunuz doğru ama tercih ettiğim müzik daha çok EBM - Melodik Black Metal çizgisinde gidip geliyor. (Not: EBM bir metal alttürevi değildir, endüstriyel ile elektronik arası gidip gelir.) Ancak size attığım şarkının tam olarak ne olduğunu çözemedim. Elektronik diyip geçelim.