Gönderen Konu: [Çözüldü] şimdi linux mint yüklüyceğim ama windowsdn bir türlü boot edemedim  (Okunma sayısı 5749 defa)

Çevrimdışı K1L1T

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
Arkadaşlar Ben USB üzerinden boot edip linux u c diskine kurcam ama boot ayarlarıyla ilgili bir sorun yaşıyorum galiba bir türlü linux mint kurulum ekranı gelmiyor öncellikle iso to usb programını kullanıp usb ye yükledim dosyaları boot ayarları usb diskette/ hard disk seçili
boot options dan da usb ye tıklıyorum ama bi hata oluşuyor kurmak istediğim sistem linux mint qiana 17 cinnamon 64 bit
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 17:58:05 Gönderen: K1L1T »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Burada anlatıldığı biçimde, sistemi nomodeset çekirdek değişkeni ekleyerek açmayı deneyiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı K1L1T

• Çok Yeni Penguen
  • *

Abi olay şu o senin dediğin açılış seçenekleri dahi gelmiyor windows da mı yoksa iso da mı bir sorun var anlayamadım bütün boot seçenekleri doğru bir şekilde ama bir türlü başlatmıyor
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 20:54:48 Gönderen: K1L1T »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
Windows altında ISO dosyasını USB'ye yazdırmak için aşağıdaki uygulamayı deneyiniz.

http://www.linuxliveusb.com

Olmazsa aşağıdaki uygulama denenebilir.

http://rufus.akeo.ie

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı dest

• Çaylak Penguen
  • **
    • Facebook Adresi
  • Dağıtım: Xubuntu 18.04.1
... boot ayarları usb diskette/ hard disk seçili ...

Kardeşim başlangıcı HDD seçmiceksin ordan.

O işte birinci seçenek cd 2. seçenek hdd 3. seçenek blabla felan diye giden yerden en başa usb getirebilirsin. Ya da boot ekranından yine exit ekranında en altta boot seçenekleri olması lazım oradan kendi usbnin adını seçip bilgisayarı sadece o seferlik usb üzerinden başlatabilirsin.Eğer sorunun buysa ne mutlu bana. Yoksa Butterfly arkadaşımızı takip etmeye devam et o her konuda daha iyi benden.
Intel Pentium Dual Core P6200 (3M cache, 2.13 GHz) | 4GB DDR3 | Integrated Intel GMA HD

facebook.com/destfuat

Çevrimdışı K1L1T

• Çok Yeni Penguen
  • *
Teşekkürler şimdi installation a geçtim bu sefer de diski sil ve linux mint yükle seçeneği çalışmıyor

Edit oda çözüldü teşekkürler herkese

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
Başka bir şey seçeneğini seçiniz, bu seçenek ile disk bölümleri görünmüyorsa buradaki düzeltmeyi yapmayı deneyiniz.

Çevrimdışı dest

• Çaylak Penguen
  • **
    • Facebook Adresi
  • Dağıtım: Xubuntu 18.04.1
Edit oda çözüldü teşekkürler herkese

Çözebildiysek ne mutlu bize :) Kurulumu tamamladıysanız; konu başlığınızı bundan altta vereceğim şekilde düzenler misiniz ?

Kod: [Seç]
[Çözüldü] şimdi linux mint yüklüyceğim ama windowsdn bir türlü boot edemedim
Intel Pentium Dual Core P6200 (3M cache, 2.13 GHz) | 4GB DDR3 | Integrated Intel GMA HD

facebook.com/destfuat