Tekrar beeen
Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 02 Mayıs 2014, 20:48:26Tekrar beeen Çok hoş, güle güle kullan.
Kali Linux
Alıntı yapılan: kuzgun_ - 10 Mart 2014, 15:23:43Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 08 Mart 2014, 21:29:42Tamamen kopyaladım @varulven usta kusura bakma artık Çok hoşuma gitti masaüstün kopyaladım cook iyimiş ya eve gidince bende senden alayım Al usta al ne demek
Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 08 Mart 2014, 21:29:42Tamamen kopyaladım @varulven usta kusura bakma artık Çok hoşuma gitti masaüstün kopyaladım cook iyimiş ya eve gidince bende senden alayım
Tamamen kopyaladım @varulven usta kusura bakma artık Çok hoşuma gitti masaüstün kopyaladım
Pek çok dağıtımı denedim, çok istememe karşın şu ana değin Kali Linux'u deneme olanağı bulamadım. Umarım en kısa zamanda deneyeceğim. Güle güle kullan.
Alıntı yapılan: fortran - 05 Mayıs 2014, 19:40:16Pek çok dağıtımı denedim, çok istememe karşın şu ana değin Kali Linux'u deneme olanağı bulamadım. Umarım en kısa zamanda deneyeceğim. Güle güle kullan.Ben Kali'yi netbookta denedim. Aynı makinede Mint' in çözünürlüğünü rahatça değiştirebilirken Kali' de değiştiremedim. O yüzden silmek zorunda kaldım. Mint' e göre benim makinede biraz yavaş kaldı. Netbooktan daha güçlü platformlarda iyi sonuçlar alınabilir.
Linux Mint 16 Petra Cinnamon Edition - Cairo Dock - Text-Black Theme (Cairo Dock) - Token Black (Cairo İcons) - Elegance (Sistem Teması) - uniwhite (Sistem iconları) - 1st-Conky(Conk Teması)Önce anlatayım;Paneldeki uygulamacıklar soldan sağa sırasıylaMenu Plus (Simgeyi kaldırıp yazı bölümüne Activities yazdım) - Spacer - Places Center (Simgeyi kaldırıp yazı bölümüne Places yazdım) - Spacer - Places and System Menu (Simgeyi kaldırıp yazı bölümüne Search yazdım, henüz yazıyla yazılabilen ve aktif çalışan search applet yok) - Spacer - window listSağ tarafta ise sağdan sola Yeni olan Shutdown applet ve Show Desktop++ var. Yine her simgenin arasında spacer var ve o boşlukların boyutlarını göz hesabı ayarladım.Bu uygulamacıkların hepsini panel sağ tıkla > Panele Uygulamacıklar Ekle > Daha Fazlası İçin menüsünde bulabilirsiniz.Tema ise Temalar bölümüne girip > daha fazla tema seçeneğinden > Elegance teasını seçerseniz olur. Uygulamacıklardan önce ilk bunu yapın.İconları yüklemek içinUçbirime Kod: [Seç]sudo add-apt-repository ppa:noobslab/iconsKod: [Seç]sudo apt-get updateKod: [Seç]sudo apt-get install malys-uniblackKod: [Seç]sudo apt-get install malys-uniwhiteDaha sonra Tema Menüsünde üstte solda diğer seçeneğinden icon bölümünü uniwhite olarak değiştirin.1st-Conky kurulumu şu konuda anlatımı mevcuthttp://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=162.0Cairo Dock için yazılım merkezinden cairo docku kuruyoruz, Cairo Dock ayarlarından tema bölümünde text-black temasını seçiyoruz ve onaylıyoruz. Sonra bu linkten token black simgelerini indiriyoruz, http://brsev.deviantart.com/art/Token-128429570Sonrasında cairo'daki her bir simgeyi tek tek değiştirip indirdiğimiz token black (rardan çıkarın) simgelerinden bir tanesini seçiyoruz.Bir kısmı Ocean'dan araklama demeyelim de, biz ona esinlenme diyelim Bu da Bonus
sudo add-apt-repository ppa:noobslab/icons
sudo apt-get update
sudo apt-get install malys-uniblack
sudo apt-get install malys-uniwhite