Alıntı yapılan: Fitilli Daniyal - 08 Temmuz 2014, 16:38:24Alıntı yapılan: Quaoar - 08 Temmuz 2014, 16:33:44Masaüstleriniz çok hoş hepinizin Alıntı yapılan: Gray Hat Ninja - 03 Temmuz 2014, 23:53:02Teşekkürler arkadaşlar.Birde gnome deniyelim bakalım GTK temanız çok hoş ismi nedir?Bu da benim ki Ayrıca conky için Oceon'a teşekkürler. Arkadaş benim kurduğum Gnome niye sizinki gibi olmuyor yahu. Hangi dağıtımı kullanıyorsun acaba?Arch Linux kullanıyorumda sizinki çok daha güzel gözüküyor
Alıntı yapılan: Quaoar - 08 Temmuz 2014, 16:33:44Masaüstleriniz çok hoş hepinizin Alıntı yapılan: Gray Hat Ninja - 03 Temmuz 2014, 23:53:02Teşekkürler arkadaşlar.Birde gnome deniyelim bakalım GTK temanız çok hoş ismi nedir?Bu da benim ki Ayrıca conky için Oceon'a teşekkürler. Arkadaş benim kurduğum Gnome niye sizinki gibi olmuyor yahu. Hangi dağıtımı kullanıyorsun acaba?
Masaüstleriniz çok hoş hepinizin Alıntı yapılan: Gray Hat Ninja - 03 Temmuz 2014, 23:53:02Teşekkürler arkadaşlar.Birde gnome deniyelim bakalım GTK temanız çok hoş ismi nedir?Bu da benim ki Ayrıca conky için Oceon'a teşekkürler.
Teşekkürler arkadaşlar.Birde gnome deniyelim bakalım
Çok hoş olmuş ergindemir. Güle güle kullan.
Şuan güle güle kullanamıyorum docky e güncelleme geldi ayarlar çalışmıyor docky sıfırlandı :/
Alıntı yapılan: ergindemirŞuan güle güle kullanamıyorum docky e güncelleme geldi ayarlar çalışmıyor docky sıfırlandı :/Kullanmadığım bir yazılım olduğu için yorum yapamayacağım, konuyu bilen arkadaşlar değerlendireceklerdir.
ButterFly usta saoolsun bu konuyada el attı
Çok hoş olmuş güle güle kullan dustengercege. Sen de güle güle kullan Fitilli Daniyal.
ubuntu 14.04