Gönderen Konu: Linux Mint 17.1 Rebecca Sürüm Adayı (RC) ISO Dosyaları Test Sürecinde  (Okunma sayısı 6157 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Kararlı Sürümü Kasım ayı sonunda yayınlanması planlanan Linux Mint 17.1 Rebecca'nın Sürüm Adayı (RC) ISO kalıpları hazırlandı ve test sürecine başlandı.

Cinnamon ve Mate masaüstü ortamları için hazırlanan ISO kalıpları ile ilgili gelişmeleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

http://community.linuxmint.com/iso

Test süreci sonunda olumlu bulunarak onaylanacak olan Sürüm Adayı (RC) ISO kalıpları, olası hatalarla ilgili geri bildirimde bulunulmasını sağlamak için FTP sunucularına alınarak yayınlanacaktır.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 13:20:02 Gönderen: Butterfly »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı fortran

• Kıdemli Penguen
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
  • Dağıtım: Linux Mint
Teşekkürler. 

Çevrimdışı meda

• Penguen
  • Dağıtım: Manjaro-Lysia 20.0 X64 KDE
  • Masaüstü Ortamı: KDE
  • Grafik Kartı: GT 940MX
  • İşlemci: İ7 7500U
Önceden Ubuntu ile yeni sürüm heyecanı yaşanırdı. Şimdi ise dağıtmların geneli düşünüldüğünde bir tek Mint-Cinnamon yenilik heyecanı katıyor. Umarım bu çizgiyi bozmadan yoluna devam eder Clem ve takımı hepsine başarılar. Bir teşekkürde bu haberi bizle paylaştığı için Butterfly arkadaşımıza.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
                   Orhan VELİ"

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
[member=225]fortran[/member], @Shadow, rica ederiz.

En güzel yeniliklerden bir tanesi de kullanıcı klavuzlarının artık entegre olarak erişilebilecek olması. Mintdoc isimli yeni proje sayesinde F1 tuşuna bastığınızda temel bilgilere erişebileceğiniz bir kullanıcı kılavuzuna erişebileceksiniz. Linux Mint kullanıcı klavuzu yeni baştan hazırlanarak bu proje çerçevesinde çevirileri tamamlandı. Bu özellik özellikle yeni kullanıcılar için çok faydalı olacak sanırım.

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
Linux Mint 17.1 Rebecca'nın Cinnamon ve Mate sürümlerinin 32 bit ve 64 bit ISO dosyaları test sürecini başarıyla geçerek Sürüm Adayı (RC) olarak onaylanmışlar.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 16:16:09 Gönderen: Butterfly »