Gönderen Konu: Diğer Forum  (Okunma sayısı 3011 defa)

Çevrimdışı linuxcu

• Yeni Penguen
  • *
  • ESBL
  • Dağıtım: LMDE 2 Betsy Cinnamon 64-bit
Diğer Forum
« : 15 Mart 2014, 14:14:11 »
Bir bakayım dedim hala ayakta mı diye hala ayaktaymış meğerse bunun sebbi nedir acaba o yedek mi?

Düzenleme : başlık düzeltildi.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2014, 14:37:22 Gönderen: Ocean »

Çevrimdışı varulven

• Çaylak Penguen
  • **
  • non me tenent vincula, non me tenet clavis
  • Dağıtım: Linux Mint 16 Cinnamon Edition 32-Bit
Diğer Forum
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2014, 14:33:06 »
Bir bakayım dedim hala ayakta mı diye hala ayaktaymış meğerse bunun sebbi nedir acaba o yedek mi?

Bazı fikir ayrılıklarından dolayı, ayrı ama dost topluluklar tarafından devam ettiriliyorlar. İki topluluğun dostluk dışında birbirleriyle bağı yoktur. İki toplulukta aynı güzel veya erdemli diyebileceğimiz amaçlara hizmet etmektedirler.

Düzenleme : Başlık düzeltildi.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2014, 14:37:51 Gönderen: Ocean »
Özgürlük, dışsal bir ayarlama değil, içsel bir kazanımdır.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Diğer Forum
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2014, 14:36:45 »
Merhaba Linux Mint Kullanıcıları,

Bildiğiniz üzere LKD (Linux Kullanıcıları Derneği) bünyesi altında yürütülen Linuxmint.org.tr 'nin faaliyetinin son bulması ile birlikte, aktif bir destek ve yardım forumunun olmamasının büyük bir eksiklik getireceğini ve kullanıcıların ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılayamayacağını düşündüğümüzden dolayı, linuxmint.net.tr alanadı ile birlikte yayına buradan devam etmeyi uygun gördük.

Bu kapsamda, Linux Mint dağıtımına ait her türlü destek ve yardımı almaya devam edebileceksiniz. Tüm Linux Mint kullanıcılarına yeni forumumuzun hayırlı olmasını diliyoruz.

Linux Mint Türkiye

Yukarıdaki açıklama ile LKD'den bağımsız bir yapı olduğumuzu duyurmuştuk. Diğer alan adı ile hizmet veren forum kapandığında bu forumu kurmaya karar verdik. Akabinde diğer forum, Ağustos 2013 ayında forumun kapanması öncesindeki yedeklerle farklı bir alan adı ile tekrar faaliyete başladı. Sonrasında LKD ile temasa geçip alan org.tr alan adı üzerinden yayın yapmaya başladılar.

Bizim oluşumuzun LKD ile bir bağlantısı yoktur. Amacımız topluluk olma bilinci ile Linux Mint'e kesintisiz Türkçe destek vermektir. Daha önce yaşanan sorunlar sebebiyle böyle bir karar alma yoluna gittik.

Düzenleme : Başlık düzeltildi.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2014, 14:38:30 Gönderen: Ocean »
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]