Gönderen Konu: [Çözüldü] Oracle Jinitiator Sürümü Hatası  (Okunma sayısı 4760 defa)

Çevrimdışı dnmzmr

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17 Cinnamon
[Çözüldü] Oracle Jinitiator Sürümü Hatası
« : 15 Aralık 2014, 12:19:33 »
Bir devlet üniversitesinde memur olarak çalışmaktayım. Her yıl microsofta ödenen binlerce liraya karşı kurumumu uyarmak ve bu işi neredeyse hiç para harcamadan linux ile sorunsuz halledebileceğimizi göstermek amacıyla kendi bilgisayarıma linux mint kurdum. Kurumda bulunan 100 bilgisayardan 99'u sadece Üniversite Bilgi Sistemi'ne girip kendi işlerini hallediyor, internete girip yazı yazıyor o kadar. Ağır iş yapan birkaç bilgisayar var o kadar. Geleyim sorunuma. Yalnızca java 6.20 sürümü ile çalışan, güncelleme yapıldığında açılmayan bir bilgi sistemimiz mevcut ve bu sistem işlerin merkezi diyebilirim. Bu sisteme girilmediği takdirde kimseyi linux kullanmaya ikna edemeyeceğim gibi kendim de kullanamayacağım. Aldığım hata şöyle "oracle jinitiator sürümü çok eski. Lütfen 1.1.8.2 veya üstü sürüm yükleyin" Ne kadar ardımsa da bu sorunu nasıl çözeceğimi bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

--------------------------

Synaptic Paket Yükleyicisi'nden java 7'yi kaldırıp Java 6 ile alakalı tüm java paketlerini kurdum ve sistem açıldı. Benzer sorunu yaşayanlar olursa diye paylaşmak istedim. Teşekkürler.

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: [Çözüldü] Oracle Jinitiator Sürümü Hatası
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2014, 14:49:29 »
Bize de tebrikler demek düşer o halde :)
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...