Gönderen Konu: "Linux Mint Azərbaycan" bölümü açılsa əla olar.  (Okunma sayısı 4664 defa)

Çevrimdışı MintAz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint Cinnamon 17.1 (Rebecca)
Ubuntu Türkiye forumlarında olduğunu gördüm, ağlıma burda da açılsa gözəl olar fikri gəldi. Təbii, son qərar möhtərəm adminlərindir, amma olsa gözəl olar.

Çevrimdışı hwpplayer1

• Çaylak Penguen
  • **
  • Linux Mint 17.1 Rebecca KDE :)
  • Dağıtım: Linux Mint 17.1 Rebecca KDE / PTS 3.0 KDE Kararlı
Ynt: "Linux Mint Azərbaycan" bölümü açılsa əla olar.
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2015, 20:06:41 »
"Linux Mint Azərbaycan" ( Linux Mint Azerbaycan ) , bölümü açılırsa güzel olur.Küçük bir ekleme ile Azerbaycandaki  arkadaşlarımızın forumumuzdan yardım almasını kolaylaştırabiliriz.Öneri getirdiğiniz için teşekkürler.Bazen birisinin fikri ortaya atması gerekebiliyor.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 23:13:35 Gönderen: hwpplayer1 »
GNU Emacs :)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2015, 22:33:56 »
[member=1152]MintAz[/member], öneriniz için teşekkür ederiz.

Azerbaycanlı üyelerimize forumda her zaman destek olmak isteriz, ama şu an ki yoğunluk değerlendirildiğinde Azeri lehçesi için bir alt bölüm açmak uygun olmayacaktır. Azerbaycan'lı ve Azeri lehçesi ile yazışan üyelerimizin forumun genelinden destek alması için bir engel de olduğunu sanmıyorum.

Saygılarımla
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2015, 22:57:27 »
[member=8]Butterfly[/member]'nin de söylediği gibi Azerbaycan'lı arkadaşlarımızda forumun genelinden yardım alabilir, kendi lehçeleri ile konuşup, paylaşım yapabilirler bizler sizi anlayabiliyoruz, sizlerde bizi. Ancak Azerbaycan üzerinden bağlanan üye ve ziyaretçi sayısına bakacak olursak bu sayı çok az ve yeni bir bölüm açılmasına ihtiyaç yok. Ancak bu hiç açılmayacak anlamına da gelmiyor, ilerleyen zamanlarda kullanıcı yoğunluğu ve ihtiyaçlar doğrultusunda böyle bir bölüm açılabilir tabiki.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı hwpplayer1

• Çaylak Penguen
  • **
  • Linux Mint 17.1 Rebecca KDE :)
  • Dağıtım: Linux Mint 17.1 Rebecca KDE / PTS 3.0 KDE Kararlı
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2015, 23:12:20 »
Önemli olan cevap bulabilmek olduğuna göre genel forum ile Azerbaycanlı arkadaşlar yardım bulabilir.Bir alt-forum şimdilik olmayabilir.Bir iki örnek konuda iletişim sorunu olmadı. [member=8]Butterfly[/member]  ve [member=1]Danny[/member] ilginiz için teşekkürler.
GNU Emacs :)

Çevrimdışı MintAz

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint Cinnamon 17.1 (Rebecca)
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2015, 23:53:43 »
Sizin də haqlı səbəbləriniz var. Forum qaydalarına zidd hesab etmədiyiniz müddətcə Azərbaycan dilində dəstək almaq istəyərəm, təbii ki.