Selamlar arkadaşlar...
Gün geçmiyor ki bilgisayarı kurcalayıp bozmayayım..
Yine elim rahat durmadı sistemi kurcalarken bozdum sistemi. Sıfır sistem kurdum ve yine ekran kartıyla başım belada.
Amd nin sitesinden x86 için(.run uzantılı dosya olan) olan sürücüyü indirdim(deb paketlerinin hangisinin kurulacağını bilmediğim paketlere hiç bulaşmadım) ve terminal işlemleri aşağıda.
engineer@engineer ~/Masaüstü/fglrx-14.501.1003 $ sudo chmod +x amd-driver-installer-14.501.1003-x86.x86_64.run
[sudo] password for engineer:
engineer@engineer ~/Masaüstü/fglrx-14.501.1003 $ sudo ./amd-driver-installer-14.501.1003-x86.x86_64.run
Created directory fglrx-install.HWWrFE
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing AMD Catalyst(TM) Proprietary Driver-14.501.1003...
=====================================================================
AMD Catalyst(TM) Proprietary Driver Installer/Packager
=====================================================================
Detected configuration:
Architecture: i686 (32-bit)
X Server: X.Org 6.9 or later
loki_setup: directory: (null)
Removing temporary directory: fglrx-install.HWWrFE
engineer@engineer ~/Masaüstü/fglrx-14.501.1003 $
Çıktı bu şekilde gelişiyor ve kurulum dosyası bana aşağıdakini gösterip kapanıyor.

İzinleri verip kurmak işe yaramadı. Deb paketi oluşturup kurduğumda ise çeşitli sorunlarım oluyor.
Bunlar:
Paketleri oluşturup kurduktan sonraki
sudo amdconfig --initial -f --adapter=allkomutu "amdconfig bulunamadı" gibi bir ifade döndermesi. Yeniden başlattıktan sonra konut işe yarıyor fakat sonrasında intel işlemciye geçtiğimde
fglrxinfo komutu sonucu intel in kullanıldığını söyleyen satırın hemen üstünde bir hata mesajı dönderiyor. Buna artı olarak önceden de ortaya çıkan bir sorun deb paketi olarak yüklü ve intel işlemcide iken uykuya alınca kernel panic alıyorum.
.run uzantılı dosyayı nasıl oldu bilmiyorum bir şekilde yüklemiştim çöken sistemde ve ne intel işlemci de nede amd işlemcide hiç bir sorunum yoktu. Aynı adımları uygulamama rağmen resimde görülen hatayı alıyorum.
Şöyle kurabilimiştim diğer sisteme.
sudo apt-get install cdbs dh-make dkms execstack dh-modaliases linux-headers-generic libqtgui4 xserver-xorg-devpaket kurulumlarından sonra konsoldaki işlemler kurulumu başarılı bir şekilde yapmıştı ama şuan hata alıyorum.
Çözümü varmı dır..??