Gönderen Konu: HDD Biçimlendirme mi ???  (Okunma sayısı 2967 defa)

Çevrimdışı lordtamer

• Çok Yeni Penguen
  • *
HDD Biçimlendirme mi ???
« : 23 Ocak 2015, 21:01:08 »
Merhabalar

arkadaşlar ben mint kurmaya çalışırken win 7 yanına  her şey gayet güzel hdd seçenelerine girdim mause nereye tıkladı anlamadım anlık olarak bi işlem yaptı benim hdd 750 gb  bir anda 2 parça tek parça oldu ve öyle kaldı bende dondum kaldım hayır biçimlendirse zaman alır kapatım win7 de harici olarak taktım 0 kb gösteryor hayır bu düzelirmi okadar bilgi püf mü oldu bi yardımcı olacak varmı... ( dos biçimlendirme olmuş olabilirmi hızlımıdır okadar ) acaba.. teşekkürler

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: HDD Biçimlendirme mi ???
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2015, 14:38:53 »
Bilgilerinize bir zarar geldiğini sanmıyorum, hızlı biçimde olan sadece bölümleme tablosundaki değişikliktir. Burada anlatıldığı biçimde Testdisk ile verilerinizi kurtarmayı deneyebilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı lordtamer

• Çok Yeni Penguen
  • *
Ynt: HDD Biçimlendirme mi ???
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2015, 21:46:57 »
çok sağolun ilginiz için aynen dediğiniz gibi bir zarar gelmemiş yönlendirğiniz link işime yaradı bilgiler geri geldi... çok sağolun.....

bir şey daha soracağım windows da hdd yönetimnde bölüm sil seçeneği yaptığımız zaman diskimizdeki bilgiler silinirmi yoksa buda sadece birimlerimi gizliyor... çok sağolun tekrar...