Gönderen Konu: Otomatik Fare Tıklama Uygulaması  (Okunma sayısı 5827 defa)

Çevrimdışı DenizBalge

• Çok Yeni Penguen
  • *
Otomatik Fare Tıklama Uygulaması
« : 09 Şubat 2015, 21:12:47 »
Merhabalar linux kurdum. sanal bilgisiyarına fakat internetten indirdiğim proğramları çalıştıramıyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

Düzenleme : Başlık
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 00:06:05 Gönderen: Danny »

Çevrimdışı Fitilli Daniyal

• Kıdemli Penguen
    • /Anarzift
    • Dümen Dergi
  • Dağıtım: Linux Mint 20.1 Cinnamon
  • Masaüstü Ortamı: Gnome
  • Grafik Kartı: AMD R9 M265X - İntel HD Graphics 4600
  • İşlemci: İntel İ7 4720 HQ
Ynt: Otomatik Fare Tıklama Uygulaması
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2015, 21:20:10 »
Anladığım kadarıyla .exe uzantılı dosyaları sisteme kurmaya çalışıyorsunuz? .exe uzantısı windows'a özeldir. Linux altında wine ile çalıştırabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum.  Linux Mint .deb uzantılı paketleri kullanır. Onları aramayı deneyin.
Sorgulamaya başlayan bir bilgisayar kullanıcısının son durağı Linux'tur.

(Fitilli Daniyal için bknz: AMAT - İhsan Oktay Anar)

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2015, 21:23:21 »
Hangi yazılımlara ihtiyaç duyuyorsunuz? Mint'te genel ağdan(internetten) yazılım aramanıza pek gerek yok. Onun yerine yazılım merkezinden tek tıkla kurabilirsiniz.

Çevrimdışı DenizBalge

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2015, 21:30:52 »
ben otomatik mause tıklama programı aramıştım fakat bulamadım.Free Mouse Auto Clicker gibi bir program aramıştım ilk defa linux kullanıyorum. kafam çok karıştı :(

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2015, 21:46:30 »
ben otomatik mause tıklama programı aramıştım fakat bulamadım.Free Mouse Auto Clicker gibi bir program aramıştım ilk defa linux kullanıyorum. kafam çok karıştı :(
Linux'la Windows birbirinden farklı işletim sistemleridir. Birinde çalışan yazılım, diğerinde öykünücü(emülatör) olmadan çalışmaz. Ancak bir çok yazılımın her iki taraf içinde alternatifleri vardır. Bazı yazılımlarda her iki işletim sistemi için geliştirilirler.

Linux'ta yazılım kurmak için genellikle genel ağdan(internetten) indirip kurmaya gerek yoktur. Çoğu yazılım, yazılım merkezinde mevcuttur.
Bilgisayarınız 32 bitse şunu: http://www.murguu.com/linux-auto-mouse-click/download/32-bit/LinuxAutoMouseClick.zip
64 bitse şunu http://www.murguu.com/linux-auto-mouse-click/download/64-bit/LinuxAutoMouseClick64Bit.zip
indirip bir klasöre çıkartın. AutoMouseClick'e tıkayıp yazılımı çalıştırırabilirsiniz.

Çevrimdışı dustengercege

• Çaylak Penguen
  • **
  • Dağıtım: Linux Mint Cinnamon
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2015, 23:50:08 »
Şimdi Windows' u arayabilrsiniz fakat; bir süre sonra Windows size burayı arattırır olacaktır(oyunlar hariç). Tadını çıkarın ve güle güle kullanın :)
Şükran duygusu asaletin göstergesi, nankörlük sevginin mezarıdır.

Çevrimdışı sinankara06

• Çok Yeni Penguen
  • *
    • asosyalhaci
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2017, 15:56:37 »
ben 32 bit olanı indirdim ama çalıştıramadım sıkıştırılmış dosyası çıkardım ama birlikte aç dediğimde hiç bir program ile açmıyor. bana da oto click lazım

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2017, 00:39:34 »
ben 32 bit olanı indirdim ama çalıştıramadım sıkıştırılmış dosyası çıkardım ama birlikte aç dediğimde hiç bir program ile açmıyor. bana da oto click lazım
Bu yazılımcığı bir başka program ile açmaya çalışmayınız. Bir uçbirim penceresi açıp aşağıdaki komutu uçbirim penceresine yapıştırın.
Kod: [Seç]
chmod +x Ardından Autoclicker'ı uçbirime sürükleyip giriş(enter) tuşuna basınız.
Kod: [Seç]
sudo apt-get install libqxt-gui0:i386komutu ile gerekli kütüphaneyi kurduktan sonra tekrar çalıştırmayı deneyiniz.