Gönderen Konu: [Çözüldü] Wifi Stabil Değil  (Okunma sayısı 19207 defa)

Çevrimdışı Scipio

• Penguen
Ynt: Wifi Stabil Değil
« Yanıtla #30 : 17 Nisan 2015, 15:18:55 »
Şu anda hem Butterfly'ın hem de senin çözümünü uyguladım. Çekirdek 4.0 yüklemesi başlattığım için sistemi yeniden başlatmayı bekletiyorum. İki çözümün aynı anda uygulanması sorun çıkarır mı?

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #31 : 17 Nisan 2015, 15:30:54 »
İki çözümün aynı anda uygulanmasının sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ancak çekirdek 4.0 bu sürücüde sorun çıkarabilir.

Çevrimdışı Scipio

• Penguen
« Yanıtla #32 : 17 Nisan 2015, 16:04:17 »
Oldu şimdi bir sıkıntı yok. 1-2 gün bekletelim konuyu, ondan sonra [Çözüldü] etiketini eklerim.

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
« Yanıtla #33 : 17 Nisan 2015, 18:43:04 »
Eğer sorun çözülürse ağ kartı üreticisine  bir e-posta yollayıp durumu bildirelim.

Çevrimdışı Scipio

• Penguen
« Yanıtla #34 : 20 Nisan 2015, 01:01:24 »
Evet sanırım artık tamam, çözüldü sorun. 2 günlük kullanımımda arada bazen bir kaç kez kopma yaşadım yine ama internet kullanımı anlamında bir aksama yaşamadım. O kopmalar da sürücüden değil ağın kendisinden kaynaklanmış olabilir.

Not: Bu konuda internette yaptığım araştırmalarda gördüm ki genelde modem firmware'lerini güncelleyerek sorunlarını çözmüşler. Ben yurt interneti kullandığım için böyle bir imkanım yoktu. Ama tabi Windows'ta herhangi bir sıkıntı yokken Linux güncelleme gerektirir mi onu bilmiyorum.

Ağ kartı üreticisine atılacak e-postayla siz mi ilgilenirsiniz yoksa ben mi atayım? Teknik bilgilere daha hakim olduğunuz için siz atarsınız diye düşündüm ama benim atmamı isterseniz atarım.

Son olarak sağolun, ilgilendiniz baya ve ben de çok uğraştırdım sizi :)

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
Ynt: [Çözüldü] Wifi Stabil Değil
« Yanıtla #35 : 20 Nisan 2015, 16:25:23 »
Rica ederiz,
Firmware konusu biraz karışık. Servis sağlayıcılar modem üreticisiyle anlaşıp firmware üzerinde oynama yapıyor. E-postayı ben yolladım. Teknik bilgiye pek gerek yok. Sorunlu ve sorunsuz sürücüyü bildiren bir e-posta yolladım. Bir sonraki sürücüyü üretirken büyük olasılıkla bu sorunu da değerlendireceklerdir.