Gönderen Konu: [Çözüldü] Microsoft access dosyası  (Okunma sayısı 5016 defa)

Çevrimdışı by_igneci

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux mint 17.1
[Çözüldü] Microsoft access dosyası
« : 31 Mart 2015, 00:33:32 »
Arkadaşlar access ile yapmış oldugum veri tabanını libre office nasıl acabilirim tanımlanamayan dosya biçimi diyor
ayrıca libreoffice bölümünde base bölümü yok eski libre officelerde vardı bu sürümde yok

mint 17.2 kullanıyom libreoffice Sürüm: 4.2.7.2

ofis----libreoffice----base veritabanı tıklıyorum hiç birşey olmuyor bu sorunu nasıl aşarım saygılar...
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 16:52:26 Gönderen: karakartala »

Çevrimdışı hwpplayer1

• Çaylak Penguen
  • **
  • Linux Mint 17.1 Rebecca KDE :)
  • Dağıtım: Linux Mint 17.1 Rebecca KDE / PTS 3.0 KDE Kararlı
Ynt: Microsoft access dosyası
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2015, 06:37:29 »
Arkadaşlar access ile yapmış oldugum veri tabanını libre office nasıl acabilirim tanımlanamayan dosya biçimi diyor
ayrıca libreoffice bölümünde base bölümü yok eski libre officelerde vardı bu sürümde yok

mint 17.2 kullanıyom libreoffice Sürüm: 4.2.7.2

ofis----libreoffice----base veritabanı tıklıyorum hiç birşey olmuyor bu sorunu nasıl aşarım saygılar...

Merhaba base'i tekrardan yükleyerek kullanabilirsiniz.

Kod: [Seç]
sudo apt-get install libreoffice-base komutunu yürütelim ve eksik base'i yüklemiş olalım.

Daha sonra eğer bir hata kodu alırsanız , yani veritabanını başlatamıyorum derseniz ben benzeri durumda bir yükleme daha yapmış ve kullanmaya başlamıştım.Ancak varsa bir hata bu hatayı sizden öğrenmeden şöyle bir yükleme yapalım diyemiyorum.

Teşekkürler.
GNU Emacs :)

Çevrimdışı by_igneci

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux mint 17.1
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2015, 21:49:13 »
Merhaba base'i tekrardan yükleyerek kullanabilirsiniz.

Kod: [Seç]
sudo apt-get install libreoffice-base komutunu yürütelim ve eksik base'i yüklemiş olalım.

Daha sonra eğer bir hata kodu alırsanız , yani veritabanını başlatamıyorum derseniz ben benzeri durumda bir yükleme daha yapmış ve kullanmaya başlamıştım.Ancak varsa bir hata bu hatayı sizden öğrenmeden şöyle bir yükleme yapalım diyemiyorum.

Teşekkürler.

10 numara çözüm  kardeşim klavyene sağlık SORUN ÇÖZÜLDÜ

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2015, 16:52:17 »