Gönderen Konu: Flash bellekte Linuxmint16 mate' yi,Linuxmint 17.1 mate'ye nasıl yükseltebilirim  (Okunma sayısı 5024 defa)

Çevrimdışı likyalı07

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linuxmint 16
  • Masaüstü Ortamı: mate
  • Grafik Kartı: 1024 MB NVIDIA Geforce 8600 GS Turbocache
  • İşlemci: Intel Core 2
Sistemde normalde windows7  kurulu. 8 gb sandisk flash bellek ile linuxmint 16 ya bağlanıyorum. Linuxmint17.1 mate'e nasıl yükseltebilirim

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Çalışan USB olarak kullanıyorsanız, Linux Mint 17.1 ISO dosyasını USB belleğe yeniden yazdırınız.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı likyalı07

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linuxmint 16
  • Masaüstü Ortamı: mate
  • Grafik Kartı: 1024 MB NVIDIA Geforce 8600 GS Turbocache
  • İşlemci: Intel Core 2
Linuxmint konusunda kendimi İlkokul 1 olarak görüyorum dersem yalan olmaz. :-\ Linuxmint 17.1 ISO dosyasını adım adım flash belleğe nasıl aktarabilirim?Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
  • Masaüstü Ortamı: Mate
Linuxmint konusunda kendimi İlkokul 1 olarak görüyorum dersem yalan olmaz. :-\ Linuxmint 17.1 ISO dosyasını adım adım flash belleğe nasıl aktarabilirim?Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
[member=1790]likyalı07[/member] http://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=56.0

Çevrimdışı mehmethanifi

• Kıdemli Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon & Mate & Xfce
  • Grafik Kartı: atı radeon
  • İşlemci: i5
Merhaba,

Bu sitede http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/ yumi isminde bir program var. Bu program multiboot yani birden fazla iso kalıbını usb ye yazabiliyor. Kullanımı da oldukça basittir. Sitesinde kullanımı ile ilgili bilgi mevcut. Ben kalıp dosyalarını buraya yazdırıyorum kurulum aşamasında bana hangi dağıtımı yükleyeceğimi soruyor.

Keyifli çalışmalar dilerim.
Önemli Olan Sevgi Saygı Anlayış