Gönderen Konu: linux mint'e unity hakkında  (Okunma sayısı 4566 defa)

Çevrimdışı cmertkucuk

• Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: KDE
linux mint'e unity hakkında
« : 26 Haziran 2015, 10:13:44 »
linux mint için unity arayüzünü kullanabilir miyim ?
ϜϓſϞ EY TÜRK!
Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir TİTRE ve KENDiNE DÖN !
(Bilge Kağan)ϜϓſϞ

Çevrimdışı meda

• Penguen
  • Dağıtım: Manjaro-Lysia 20.0 X64 KDE
  • Masaüstü Ortamı: KDE
  • Grafik Kartı: GT 940MX
  • İşlemci: İ7 7500U
Ynt: linux mint'e unity hakkında
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2015, 11:20:50 »
Vakti zamanında benimde sorduğum bir soruydu. :) Kullanabilirsin ama verimli çalışmaz yani kararlılık sorunları yaşarsın. Bu durum birçok dağıtım için geçerli neticede geliştirilme süreci o masaüstü ortamında gerçekleştiği için öntanımlı masaüstü ortamı daha kararlı oluyor.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;Peynir ekmek değil amaAcı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;Bedava yaşıyoruz, bedava.
                   Orhan VELİ"

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2015, 12:11:25 »
Unity masaüstü gnome masaüstünü temel alarak, Ubuntu için geliştirilmiş bir masaüstü arayüzüdür. Farklı linux dağıtımlarına yüklenebilir tabi ki. Ancak ne kadar kararlılık ve performans elde edilebilir onu denemeden bilemeyiz. İyi sonuçta elde edilebilir, istenileni vermeyebilir de.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2015, 12:36:04 »
[member=950]osmanturkq[/member], "performans alabilir miyim?" diye deneyeceksen, kısaca Cinnamon'dan daha iyi bir performans beklememelisin.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]