Gönderen Konu: Atheros AR9285 Kablosuz Ağ Kartı Linux'da Destekleniyor mu?  (Okunma sayısı 3022 defa)

Çevrimdışı EmirHan

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Backtrack
  • Masaüstü Ortamı: GNOME
  • Grafik Kartı: NVIDIA GEFORCE GT-520 1 GB
  • İşlemci: INTEL B960 2.10 GHZ
Merhabalar Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Windows'tan tamamen bıkmış durumdayım. Antivirüsü paralı, kendisi paralı, virüsleri sıkıntılı. Artık Mint'e geçmek istiyorum fakat aklıma takılan sorular var.

1 -  İnternet kartım Atheros AR9285  bu sürüm Linux'u bildiğim kadarıyla desteklemiyor. Bir sıkıntı çıkar mı ?

2 - C# ve SQL Server kullanmam gerekli. Bunları Linux'a nasıl kurabilirim ?

Değerli yorum ve bilgileriniz ile beni aydınlatırsanız minnettar kalırım. Şimdiden teşekkür ederim.

İyi ki Linux var !
Ay'a ayak basan ilk insan kimdir? Neil Armstrong, efendim. Tabi ki Neil Armstrong. Hepimiz bunu biliyoruz. Peki, ikinci kişi kimdi? Boşverin. ikincinin bir önemi yok. Kimse, ikincileri hatırlamaz.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Atheros AR9285 Kablosuz Ağ Kartı Linux'da Destekleniyor mu?
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2015, 01:29:07 »
[member=2246]EmirHan[/member], açtığınız konu daha uygun bir bölüme taşınmış ve konu başlığı aynı konu altından birden fazla soru veya sorun hakkında konuşmadığımız için düzenlenmiştir. Bu konuya kablosuz ağ sorunuz hakkında devam edelim. Diğer soru hakkında uygun bölüme konu içeriğini özetleyen bir başlık ile yeni bir konu açmanızı rica ediyoruz. Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

AR9285 çipsetli kablosuz ağ aygıtlarının sürücüsü (ath9k) çekirdek içinde doğal (native) olarak bulunmaktadır. Bağlantı sorunu yaşanması durumunda buradaki düzenlemeyi yapmak yeterli olabilir.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı EmirHan

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Backtrack
  • Masaüstü Ortamı: GNOME
  • Grafik Kartı: NVIDIA GEFORCE GT-520 1 GB
  • İşlemci: INTEL B960 2.10 GHZ
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2015, 01:30:25 »
Teşekkür ederim.  Forumda yeniyim o yüzden konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim.
Ay'a ayak basan ilk insan kimdir? Neil Armstrong, efendim. Tabi ki Neil Armstrong. Hepimiz bunu biliyoruz. Peki, ikinci kişi kimdi? Boşverin. ikincinin bir önemi yok. Kimse, ikincileri hatırlamaz.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 28 Ağustos 2015, 01:37:39 »
Rica ederiz. Konu başlığı ile ilgili sorunun çözüldüğüne kanaat getirirseniz etiketleyebilirsiniz. Çözülen başlıkların etiketlenmesi hakkında

Eğer kurulum sonrasında kablosuz ağ kartı ile ilgili sorun yaşarsanız bu konu altından devam edilebilir.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]