herkese iyi forumlar,
arkadaşlar, ben web sitesi yapmak ve bu işten para kazanmak istiyorum. size durumumu anlatayım;
ben çok asosyal biriyim.zorunda kalmadıkça insanlarla gezmeyi, konuşmayı sevmiyorum. fobilerim olduğundan değil, sevmiyorum. okulda bile hep tek takılırdım. hayatı da çok fazla ciddiye almazdım ta ki hayat bana sert bir tokat atana kadar. kısaca işsizsin dediler kız vermediler.
ben 2 senelik büro yönetimi mevzunuyum. yani okuldan bilgisayar eğitimi alma gibi bir şansım yok. piyasa nasıl işliyor hiç bilmiyorum. anlayacağınız sıfırdan başlayacağım. bir kursa gidip sertifika alsam, buna insanlar değer veriyor mu? hangi kursa gitmeliyim ? yoksa illaki bir devlet okulundan bilgisayar bölümü bitirmek şart mı? illa web sitesi yapmak değil, bilgisayarla olup para kazanabilceğim bir yol var mı? dedim ya asosyal biriyim. karakterime en uygun iş; bilgisayar. hangi dili öğrensem para kazanmam daha kolay olur? hayal gücüm geniştir, iyi şeyler tasarlayabilceğimi düşünüyorum. tabi hayalleri kodlara aktarmak zor olmalı. ama başka çarem yok. çok çıkmazdayım arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.umarım derdimi anlatabilmişimdir.