Gönderen Konu: [Çözüldü] Güncelleme hatası  (Okunma sayısı 4302 defa)

Çevrimdışı serdar

• Penguen
  • Dağıtım: linuxmint cinnamon 17.3 64 bit
  • Masaüstü Ortamı: cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia geforce 210
  • İşlemci: İntel i3
[Çözüldü] Güncelleme hatası
« : 14 Şubat 2016, 21:46:02 »
İyi akşamlar olsun,
Akşamdan beri devamlı güncelleme hatası alıyorum. Yenile'yi tıkladığımda şu uyarıyla karşılaşıyorum:
"http://ftp.linux.org.tr/ubuntu/dists/trusty-updates/universe/binary-amd64/Packages ağdan alınamadı. Sağlama toplamları eşleşmiyor
http://ftp.linux.org.tr/ubuntu/dists/trusty-updates/universe/binary-i386/Packages ağdan alınamadı. Sağlama toplamları eşleşmiyor
Bazı indeks dosyaları indirilemedi. Bu dosyalar yok sayıldılar ya da önceki sürümleri kullanıldı."
Acaba bunun nedeni nedir? Hemen belirteyim, internet bağlantım akşamdan beri çok yavaş. Ve hatta iki kez koptu.
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 20:19:38 Gönderen: serdar »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Güncelleme hatası
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2016, 21:51:01 »
Yazılım Kaynakları => Resmi depolar sekmesi => "Varsayılan ayarları geri yükleyin" seçeneğine tıklayın ve ardından Güncelleme Yöneticisini açıp "Yenile" düğmesine tıklayarak paket bilgisi önbelleğini güncellemeyi deneyin. Bu linux.org.tr adresindeki depolarda bir sorun sebebiyle olmalı.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı serdar

• Penguen
  • Dağıtım: linuxmint cinnamon 17.3 64 bit
  • Masaüstü Ortamı: cinnamon
  • Grafik Kartı: Nvidia geforce 210
  • İşlemci: İntel i3
Ynt: Güncelleme hatası
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2016, 20:19:24 »
İyi akşamlar olsun,
Butterfly, dediğiniz gibi yapınca sorun düzeldi ve güncellemeyi yaptım. Desteğinize teşekkür ederim.