Gönderen Konu: Aynı ağdaki bir programı çalıştırma ile ilgil başlık  (Okunma sayısı 4231 defa)

Çevrimdışı minteger

• Penguen
  • Dağıtım: Linux Mint 17.3 KDE
  • Masaüstü Ortamı: --illede KDE
  • Grafik Kartı: Nvidia
  • İşlemci: AMD
Aynı ağ içerisindeki bir erp programını çalıştırmayı anlatan yada bunu soran bir başlık vardı. Forumu saatlerdir dolaşıyorum ancak bulamadım. Favorilerime eklediğimi sanıyordum ancak  eklememişim. Ağ üzerindeki bir bilgisayarda erp yada muhasebe programına bağlanıp çalıştırıyordu. Resimleride göstermişti. Bağlandığı bilgisayar windows makinaydı galiba ve çalıştırdığı programda win üzerinde çalışıyordu. Ancak forumun neresinde hatırlamıyorum. Gerçekten 1 saati geçti arıyorum ancak bulamıyorum. Gören duyan olursa müge anlıya habr.. şaka şaka. Bi haberdar etsin lütfen. Yoksa o konuyu arıyorum diye Müge Anlıya çıkacağım.  ::)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı minteger

• Penguen
Ynt: Aynı ağdaki bir programı çalıştırma ile ilgil başlık
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2016, 13:53:11 »
Vallaha da bu billahada bu.  :) . Ne çok sevindim bi bilseniz.

Artık bunun için wiki ye bi konu eklenmesini sağlamak boynumuzun borcu oldu. Eğer eklenmediyse tabi. Ben yapmak isterdim ancak yeteneklerim el vermiyor. Yapılması için destek olurum sanırım. Ancak konu gerçekten tanıtılmasına ve anlatılmasına ihtiyaç olan bir konu. Yeniden çok teşekkür ediyorum.

Mesajlar Birleştirildi.
Win 8 ve sonrası ile çalışmıyor mu acaba ? Mantıken çalışabilmesi gerek gibi geldi bana.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 14:46:40 Gönderen: minteger »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2016, 17:01:18 »
Burada Windows 7 için bir reg dosyası var, Windows 8 içinde kullanmayı deneyebilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı mehmethanifi

• Kıdemli Penguen
  • Dağıtım: Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon & Mate & Xfce
  • Grafik Kartı: atı radeon
  • İşlemci: i5
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2016, 12:25:00 »
Win8 ve sonrasi icinde calisir. Burada mantik remite app sunucu uzerinde exe dosyasini rdp uzantisina cevirmek. Buda sadece 2008r2 server ve sonraki surumlerinde var.

win7 veya ust surumlerinde exe dosyasini rdp ye convert edemezzsiniz. Bunun icin 3.party yazilim var mi bilmiyorum ama server uzerinde calistirmak daha iyi olacaktir.
Tesekkurler.
Önemli Olan Sevgi Saygı Anlayış

Çevrimdışı minteger

• Penguen
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2016, 13:55:39 »
Win8 ve sonrasi icinde calisir. Burada mantik remite app sunucu uzerinde exe dosyasini rdp uzantisina cevirmek. Buda sadece 2008r2 server ve sonraki surumlerinde var.

win7 veya ust surumlerinde exe dosyasini rdp ye convert edemezzsiniz. Bunun icin 3.party yazilim var mi bilmiyorum ama server uzerinde calistirmak daha iyi olacaktir.
Tesekkurler.

Bilgi için teşekkür.