Gönderen Konu: [Çözüldü] güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlatmaması  (Okunma sayısı 5670 defa)

Çevrimdışı ndhoa

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 17.3
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
arkadaşlar merhabalar. ben yeni bilgisayarında windows eski bilgisayarında ubuntu kullanan biriydim. ubuntuyu silerek linux minte geçiş yaptım ve bir şey dikkatimi çekti. ubuntu'da güncellemeleri yükleyince bilgisayarın yeniden başlatılmasını istiyordu ama linux mint'te böyle bir şey istemiyor güncelleme tamamlandı dedikten sonra yeniden başlatma istemiyor işlerime devam ediyorum. bunun sebebi nedendir ve bu bir sorun değil dimi?

bu arada konuyu yanlış yere açtıysam affola, ilk iletim.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 23:23:30 Gönderen: ndhoa »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlatmaması
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2016, 23:13:47 »
Ubuntu'nun böyle bir yönelendirme yapıp yapmadığını hatırlayamadım, bununla birlikte bu bir sorun değil, sistemin yeniden başlatılması güncellenen çekirdek vb. gibi öğelerin etkinleşmesi için gerekli olacaktır. Siz sistemi yeniden başlatmadıkça mevcut öğeler ile çalışmaya devam edebilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı ndhoa

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2016, 23:18:53 »
Ubuntu'nun böyle bir yönelendirme yapıp yapmadığını hatırlayamadım, bununla birlikte bu bir sorun değil, sistemin yeniden başlatılması güncellenen çekirdek vb. gibi öğelerin etkinleşmesi için gerekli olacaktır. Siz sistemi yeniden başlatmadıkça mevcut öğeler ile çalışmaya devam edebilirsiniz.

ekrana sistemin yeniden başlatılması ile ilgili bir şey gelmiyor güncellemeler kuruldu diyor sadece yeniden başlatılmasını istemiyor yani şimdiye kadarki güncellemelerde böyle oldu.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2016, 23:20:21 »
Linux Mint'de olması gereken bu zaten. Güncelleme Yönetisinde, güncellemeler sonrası yeniden başlatılma ile ilgili bir uyarı çıkmıyor.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı ndhoa

• Çok Yeni Penguen
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2016, 23:22:36 »
Linux Mint'de olması gereken bu zaten. Güncelleme Yönetisinde, güncellemeler sonrası yeniden başlatılma ile ilgili bir uyarı çıkmıyor.

işte bunu sormuştum sağolun teşekkürler. sistemi yeni yeni çözüyorum.