Gönderen Konu: opera şu adrese girmiyor  (Okunma sayısı 4689 defa)

Çevrimdışı aykenamint

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 18
  • Masaüstü Ortamı: Mate
  • İşlemci: i3
opera şu adrese girmiyor
« : 26 Haziran 2016, 17:03:59 »
Opera hata.

Güvenli işlem tamamlanamadı

Erişmeye çalıştığınız http://www.ubuntu-tr.net/ adresi şu anda kullanılamıyor. Adresi (URL) doğru yazdığınızdan emin olun, sonra da sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.

Güvenli bağlantı: sunucudan önemli hata (40)

https://ubuntu-tr.net/

Sunucuya bağlanılamadı. Sunucunun desteklediği şifreleme yöntemleri, güvenlik tercihlerinde etkinleştirilmemiş olabilir.

Lütfen şifreleme yöntemlerinin bazılarının artık desteklenmediğini ve Web sitesi güçlü şifreleme yöntemlerini kullanacak duruma yükseltilene dek siteye erişilemeyebileceğini unutmayın.
İnternet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin.
Herhangi bir internet güvenlik yazılımının doğru ayarlanıp ayarlanmadığını ve olağan Web gezinimine müdahale edip etmediğini kontrol edin.
Bir yerel ağ içindeki güvenlik duvarı arkasındaysanız ve bunun sorun yaratma olasılığı olduğunu düşünüyorsanız, sistem yöneticinize başvurun.
İnternete bağlanabilmek için vekil sunucu kullanmanız gerekmiyorsa, F12 tuşuna basarak vekil sunucuları devre dışı bırakmayı deneyin. Sonra sayfayı yenileyin.

* diğer web browser ler (firefox,vivaldi, chrome) hepsi sıkıntısız giriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Umut insanı uyandıran bir rüyadır,
ta ki rüya gerçek olana kadar !

Çevrimdışı Genizcil_N

• Forum Sorumlusu
  • Guru
  • Dağıtım: Linux Mint 20
Ynt: opera şu adrese girmiyor
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2016, 23:07:59 »
Opera ayarlarını sıfırlamayı denyebilirsiniz. Bunun için Opera'yı kapatıp ~/.opera dizinini siliniz. Opera'yı başlattığınızda ayarlarınız sıfırlanmış olacaktır.

Çevrimdışı aykenamint

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 18
  • İşlemci: i3
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2016, 11:17:34 »
./opera dizinini sildim, tüm ayarlar sıfırlandı ancak yine siteye girmiyor.
Umut insanı uyandıran bir rüyadır,
ta ki rüya gerçek olana kadar !

Çevrimdışı sarptas

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • @ege.edu.tr
  • Dağıtım: Mint 18 (x64)
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: NVidia GTX 760
  • İşlemci: Intel i7-4790K
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2016, 09:24:28 »
Merhaba,

Sorun sizde devam ediyor mu bilmiyorum; ama ben şu an siteye Opera ile girebiliyorum. Sorun yok / çözülmüş.