Gönderen Konu: Linux Mint + Windows 10 Dual Boot Sistemden Linux'u Kaldırmak  (Okunma sayısı 3721 defa)

Çevrimdışı Faruk D.

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint 18
  • Masaüstü Ortamı: Xfce
Selamlar.
Windows 10'un yanına Linux Mint 18 kurdum. Kurarken en üstteki seçeneği seçtim (Windows'un yanına kur gibi bir şeydi). Şimdi Mint'ı kaldırmak istiyorum. Bunu en sorunsuz şekilde nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Linux Mint + Windows 10 Dual Boot Sistemden Linux'u Kaldırmak
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2016, 22:44:16 »
Bunun Linux Mint forumu ile bir alakası yok aslında. Önce Windows ön yükleyiciyi onarın, bununla ilgili arama motorlarından sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sonra Linux Mint kurulu bölümü biçimlendirebilirsiniz.

Windows önyükleyici kurulumu ile ilgili sorun yaşarsanız Windows ile ilgili destek veren alanlara başvurabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Faruk D.

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint 18
  • Masaüstü Ortamı: Xfce
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2016, 15:51:28 »
Bunun Linux Mint forumu ile bir alakası yok aslında. Önce Windows ön yükleyiciyi onarın, bununla ilgili arama motorlarından sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sonra Linux Mint kurulu bölümü biçimlendirebilirsiniz.

Windows önyükleyici kurulumu ile ilgili sorun yaşarsanız Windows ile ilgili destek veren alanlara başvurabilirsiniz.

Aslında Windows boot manager'le ilgili bir durum yok. Windows 10 ile beraber Windows boot manager Linux'u desteklememeye başladı. Ben boot priority'de Mint'ın bulunduğu diski seçerek Mint'a ulaşıyorum.

Windows üzerinden Mint'ın diskini biçimlendirsem yeterli olur mu?

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2016, 19:34:22 »
Windows üzerinden Mint'ın diskini biçimlendirsem yeterli olur mu?

Olur.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]