env LC_ALL=C /opt/viber/Viber
Vekil sunucu (proxy) kullanıyor musunuz?
LC_ALL=tr /opt/viber/Viber
Viber'i aşağıdaki komutla başlatmayı deneyince durum ne oluyor?Kod: [Seç]LC_ALL=tr /opt/viber/Viber
LC_ALL=C /opt/viber/Viber
Şöyle başlatmayı deneyin, bununla birlikte yukarıdaki komutla bende sorun çözüldü.Kod: [Seç]LC_ALL=C /opt/viber/Viber
dpkg -l | grep viber
Aşağıdaki komutun çıktısına bakalım, ben deneme amaçlı kurmuştum, her iki şekilde de sorun çözülüyor.Kod: [Seç]dpkg -l | grep viber
ii viber 6.0.1.5 amd64 Free Text & Calls.
rm -rf ~/.ViberPC
Benim sistemimde de aynı sürüm kurulu. Aşağıdaki komutu uçbirimde çalıştırıp Viber kullanıcı ayar dizinini silelim.Kod: [Seç]rm -rf ~/.ViberPCSonra aşağıdaki komutu yeniden deneyiniz.Kod: [Seç]LC_ALL=C /opt/viber/Viber
sudo apt-get install -f
Bende Linux Mint 18 ile deniyorum, benim sistemde işe yarayıp sizde yaramaması da ilginç bir durum. Aşağıdaki komutla eksik kalmış olabilecek bağımlılıları yüklemeyi deneyelim.Kod: [Seç]sudo apt-get install -f
Paket listeleri okunuyor... BittiBağımlılık ağacı oluşturuluyor Durum bilgisi okunuyor... Bitti Aşağıdaki paket otomatik olarak kurulmuş ve artık bu pakete gerek duyulmuyor: jitsi-archive-keyringBu paketi kaldırmak için 'sudo apt autoremove' komutunu kullanın.0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 5 paket yükseltilmeyecek.
env LC_ALL=C docky
sudo xed /usr/share/applications/viber.desktop
Exec=/opt/viber/Viber
Exec=env LC_ALL=C /opt/viber/Viber