Merhaba Arkadaslar,
Buyuk bir sorunum var bir merakla windows 10 kurulu bilgisayarima Linux mint kurdum ( windowsun yanina yani d: kismina)
Daha sonra sikilip linux u kaldirmaya karar verdim ve windows uzerinden disk yonetiminden linuxun kurulu oldugu sabit diski ve swap kismini sildim.
Geriye kalan bos alani windowsta d: bolumu olarak kullanmak icin yine disk yonetiminden bos kalan kismi yeni basit birim olustur secenegiyle bicimlendirmeye calistim.
Diskte yeterli alan yok uyarisini alinca internette dolasirken gordugum sabit diski dinamik diske cevirmeyi denedim. Sabit diski dinamik diske cevirince bos kalan kismi D: olarak bicimlendirebildim.
Sonrasinda windowsa girmeye calistigimda boot hatasi verdi ve ben de bir windows 10 kurulum usb si hazirlayip bilgisayari onunla baslattim oradan boot repair yaptigimda sonuc alamadim ben de komut ekranini baslatip oradan repair icin yazilacak komutlari girdim ve ayrica chkdsk komutlariyla hard diskin 2 kismini da denetlettim. sonucunda hala windows a giremiyorum ve grubu tekrar nasil yukleyecem onu da bilemiyorum.
Windowsu dosyalarimi kaybetmeden tekrar nasil kullanilabilir hale getirebilirim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.