Gönderen Konu: Kafası Karşık Yeni Kullanıcı.  (Okunma sayısı 13188 defa)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Kafası Karşık Yeni Kullanıcı.
« Yanıtla #15 : 05 Mayıs 2014, 22:27:30 »
Linux dosya sistemleri Windows altında gözükmezler. Windows altında Linux dosya sistemlerine erişemek için üçüncü parti yazılımlar kurulabilir.

http://www.diskinternals.com/linux-reader/
http://sourceforge.net/projects/ext2read/
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Fingolfin

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 13 "Maya" Cinnamon
« Yanıtla #16 : 06 Mayıs 2014, 22:17:02 »
İyi akşamlar,

Win7 yeni baştan kurdum, disk alanlarını tanımladım. Linux mint içinde 52 gb boş bir disk alanı ayırdım. Mint kurulumunu bu boş alana yaptım. gerçi dualboot etme sorunu yaşadım kurduktan sonra, direk win 7 açılıyordu. Nerde çalışmak istiyorsunuz şeklinde bir uyarı ekranı gelmiyordu. Bu yüzden hatalı kurduğumu düşünüp bir kaç defa baştan kurdum. Sonra biraz araştırmayla rescuatax isimili iso kalıbıyla durumu hallettim. Şimdilik sorunsuz bir şekilde dual işletim sistemine sahibim.

Şimdi neler yapmalıyım. Sanırım bir ısınma ve bol bol yüksek sesli fan problemi yaşayacam gibi. yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #17 : 06 Mayıs 2014, 22:31:27 »
Konuyu açmanıza sebep olan sorunun çözüldüğünü düşünüyorsanız bu konuyu kilitleyelim. Farklı soru ve sorunlar için uygun bölümlerde yeni konu açmanız daha uygun olacaktır.

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı Fingolfin

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint 13 "Maya" Cinnamon
« Yanıtla #18 : 06 Mayıs 2014, 22:40:09 »
Konuyu açmanıza sebep olan sorunun çözüldüğünü düşünüyorsanız bu konuyu kilitleyelim. Farklı soru ve sorunlar için uygun bölümlerde yeni konu açmanız daha uygun olacaktır.

Anladım. Bunun için donanımlar kısmını kullanmalıyım sanırsam. Şimdilik o kısımlarda biraz okuma yapıyorum . Isınma ve ekran kartımla ilgili. Konuyu kilitleye bilirsiniz. Her problemim için ilgili alt başlıkta konu açmam ve sorunu özetlemem yeterli sanırım.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #19 : 06 Mayıs 2014, 22:51:01 »
Aynı konu içinde birden fazla sorun çözülmesi size faydalı olabilir. Ama daha sonra benzer sorunların çözümlerini arayanların istedikleri sonuçlara ulaşamasına sebep olabilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Sorun çözüldüğü için konu kilitlendi.