Aşağıdaki komutları deneyin bakalım.
sudo apt-get install nvidia-prime
sudo prime-select intel
Sonra sistemi yeniden başlatın.
Verdiğiniz son komutla cinnamon masaüstüm geri geldi. Ama toplam açılış süresi(1dk. 50 saniye küsür) eskisine kısmen daha iyi olsada genede uzun .Sorunun tam anlamıyla neden olduğunu artık kestiremiyorum.Birde konu dışı ama Kazam uygulamsında ekranın videosunu çektiğimde masaüstümde , uygulama açtığımda dalgalanmaları daha iyi farkettim.Bundan dolayı müsadenizle tekrardan format atıp açılışı ve ekran görüntüsünü yeniden gözlemlemek istiyorum. Geri dönüşü inşaallah yaparım.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada Cinnnamon en iyi Mint 'de çalışır malum geliştiricileri ve en fazla test edildiği ortam.
[member=301]meda[/member] hocam size katılıyorum. Cahil cesaretimi desem bilmiyorum ama bu aralar (denem yanılma yaparak) arch cinnamon kurmak istiyorum.Sonra hop diyerek önce manjaro cinnamon dan başla fikrine dalıyorum ama mint cinnamonla devam edeceğim gibi.