Gönderen Konu: Çevrim İçi Tema Hataları  (Okunma sayısı 2581 defa)

Çevrimdışı ensarelmas

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint Sarah Cinnamon 64 Bit
Çevrim İçi Tema Hataları
« : 09 Eylül 2016, 18:40:09 »
Merhaba arkadaşlar. Mint 18 Sarah Cinnamon kullanıyorum. Linux da yeniyim.1 aydır kullanıyorum. Tema dan sıkıldığım için peş peşe indirdim deneye deneye bulabilmek için.Bazı temalarda böyle hata alıyorum.Yardım edebilirseniz sevinirim  :( Bir de tema değiştirmeme rağmen arkaplan ne seçersem o oluyor. Temanın arkaplanı işlenmiyor.
-
Yükleme ya da güncelleme sırasında bir hata meydana geldi. nadiathemes geliştiricilerine bu durumu bildirmek isteyebilirsiniz.
Eğer bu bir güncelleme ise, önceki kurulumu değiştirmedi.
Detaylar: [Errno 2] No such file or directory: '/tmp/tmpN_XNIi/nadiathemes/cinnamon/cinnamon.css'

Yükleme ya da güncelleme sırasında bir hata meydana geldi. Analog Clock themes geliştiricilerine bu durumu bildirmek isteyebilirsiniz.
Eğer bu bir güncelleme ise, önceki kurulumu değiştirmedi.
Detaylar: [Errno 2] No such file or directory: '/tmp/tmppLIWJd/Analog Clock themes/cinnamon/cinnamon.css'
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2016, 19:36:20 Gönderen: ensarelmas »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Çevrim İçi Tema Hataları
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2016, 22:08:41 »
Eski temaları buradan bulup inderebilirsiniz, sıkıştırılmış tema dosyalarını çıkarttıktan sonra kullanıcı ev dizinindeki gizli .themes dizinine kopyalamayı ya da taşımayı deneyebilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı ensarelmas

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint Sarah Cinnamon 64 Bit
Ynt: Çevrim İçi Tema Hataları
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2016, 00:40:18 »
dediklerinizi yaptım fakat hem temalar arasında gözükmüyor hemde tekrar yüklemeye çalıştığımda güncelleme değil de yeniden yükleme şeklinde geliyor ve aynı sorun devam ediyor.Birde tema background işlenmiyor onu nasıl değiştirebilirim?
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2016, 00:46:56 Gönderen: ensarelmas »