Kendi Pc'mde recovery işlemini hiç yapmadım ama tahminimce recovery yapınca hard disk formatlanıp; Bilgisayar, fabrika ayarlarına döndürülecek diye düşünmekteyim.
Dolayısıyla kurmuş olduğunuz dağıtım da, Grub önyükleyicisi de silinecektir. Bu halde yeniden dağıtım kurulumu yapmanız gerekmektedir.