Gönderen Konu: Docky Açılmama Sorunu  (Okunma sayısı 2171 defa)

Çevrimdışı vor25

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: linux mint
  • Masaüstü Ortamı: cinnamon
  • Grafik Kartı: nvidia
  • İşlemci: intel
Docky Açılmama Sorunu
« : 23 Şubat 2017, 22:56:33 »
Evet biliyorum onlarca konu var hepsine baktım (yalan olmasın çoğuna diyelim) şimdi butterfly diye bir hoca var baya bilgili bir sürü kişiye yardımcı olmuş.

O bir konuda dockynin usr shared kısmındaki ayarları değiştirmeyi söylemiş fakat ben girip düzenle dediğimde metin düzenleyicisinde işlem yapamıyorum.
Bu arada docky terminal ile yazıp açtığımda açılıyor terminali kapadığım da kapanıyor.
Ne yapabilirim bu dosyayı nasıl düzenliyebilirim?
Sorunun çözümünü biliyorum ama dosyayı düzenliyemiyorum.Root ayarlarını nasıl yapabilirm.Evet yeni girdim ve bu macos özentiliğinden bu işe kalkıştım .Biraz da kurcalamak ve yenilemek istiyorum.

Mesajlar Birleştirildi.
up cevap ne zaman gelir acaba acil gerekli biraz sabırsızım .

Mesajlar Birleştirildi.
kimse yok galiba forumda zaten kullanıcı sayısı az nerden yardım alabilirm acaba aq
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2017, 23:02:42 Gönderen: vor25 »

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Docky Açılmama Sorunu
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2017, 09:15:12 »
Burada emrinize amade hazır kıta siz sorunda, biz cevaplayalım diye beklemiyoruz. Henüz yazdığınızdan 6 dakika geçmesine rağmen cevap ne zaman gelir, acil gibi saçma sapan iletiler göndermek, sonrasında cümlenin sonunu argo/küfür bir kelime bitirmek nasıl bir mantıktır ? Kusura bakmayın, böyle insanlara bu forumda yardım ve destek vermiyoruz.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...