Gönderen Konu: [Çözüldü] Yandex Disk Kaldırıp Tekrar Kurma Sonrası Hata  (Okunma sayısı 3522 defa)

Çevrimdışı Salvoton

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
Arkadaşlar Yandex Diski kurdum, kaldırdım daha sonra tekrar kurdum. Programda herhangi bir sorun yok fakat güncelleme yöneticisine girerken olsun pek çok yerde şu hatayı alıyorum. Çözümü nedir acaba ?
Kod: [Seç]
W: Packages (main/binary-amd64/Packages) hedefi /etc/apt/sources.list.d/yandex-disk.list:1 ve /etc/apt/sources.list.d/yandex.list:1 konumlarında birden fazla kez yapılandırılmış
W: Packages (main/binary-i386/Packages) hedefi /etc/apt/sources.list.d/yandex-disk.list:1 ve /etc/apt/sources.list.d/yandex.list:1 konumlarında birden fazla kez yapılandırılmış
W: Packages (main/binary-all/Packages) hedefi /etc/apt/sources.list.d/yandex-disk.list:1 ve /etc/apt/sources.list.d/yandex.list:1 konumlarında birden fazla kez yapılandırılmış
W: Translations (main/i18n/Translation-tr_TR) hedefi /etc/apt/sources.list.d/yandex-disk.list:1 ve /etc/apt/sources.list.d/yandex.list:1 konumlarında birden fazla kez yapılandırılmış
W: Translations (main/i18n/Translation-tr) hedefi /etc/apt/sources.list.d/yandex-disk.list:1 ve /etc/apt/sources.list.d/yandex.list:1 konumlarında birden fazla kez yapılandırılmış
W: Translations (main/i18n/Translation-en) hedefi /etc/apt/sources.list.d/yandex-disk.list:1 ve /etc/apt/sources.list.d/yandex.list:1 konumlarında birden fazla kez yapılandırılmış
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 16:22:55 Gönderen: Salvoton »

Çevrimdışı Reddet

• Forum Sorumlusu
  • Kıdemli Penguen
    • Opyon Yazılım
  • Dağıtım: Linux Mint 19.3 Tricia
Ynt: Yandex Disk Kaldırıp Tekrar Kurma Sonrası Hata
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2017, 15:01:25 »
Aynı depoyu iki kez eklemişsiniz.
Aşağıdaki komutu uçirimde çalıştırmak sorunu çözebilir.
Kod: [Seç]
sudo rm -rf /etc/apt/sources.list.d/yandex-disk.list
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 15:03:46 Gönderen: Reddet »
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..

Çevrimdışı Salvoton

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
Ynt: Yandex Disk Kaldırıp Tekrar Kurma Sonrası Hata
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2017, 16:22:39 »
Teşekkürler, sorun çözüldü :)