Gönderen Konu: Merhaba Aranıza Yeni Katıldım  (Okunma sayısı 2475 defa)

Çevrimdışı incu6us

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint 18.2 Sonya
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: AMD Radeon R9 390
  • İşlemci: AMD FX-8300
Merhaba Aranıza Yeni Katıldım
« : 20 Ekim 2017, 15:24:10 »
Merhaba arkadaşlar. Foruma donanımhaber'de karşılaştığım bir sorun üzere rastladım. Linux işletim sistemlerini oldum olası sevdim ve ilgi duydum. Gelin görün ki oynadığım World of Warcraft oyunundan dolayı bir türlü geçemedim.  Linux Mint'a ilk defa dün geçtim. Profil bilgilerimde yazdığı gibi 18.2 sürümüyle başladım. Temel olarak 2 sorunum oluştu. 1.si tabi ki tahmin ettiğiniz gibi World of Warcraftı yükleyemedim ve oynayamadım. 2.si ise AMD ekran kartı sürücülerimi güncelleştirip Windows'daki gibi Radeon Software Crimson Edition programını kuramadım. Bu programı kurmak istemem özellikle oyunlarda çekirdek hızı ve fan ayarını yapıyor olmamdan kaynaklanıyordu.

Maalesef bu gün sabah windows 10'a geri dönmek durumunda kaldım. Aslında şuan için sürücü yazılımından çok world of warcraft oyununu oynayabilmek benim için daha önemli  :) Linux Mint ve diğer linux dağıtımlarını yakından takip ediyorum. Blizzard eğer WoW'u linuxe uygun hale getirirse hiç düşünmem anında geçerim.

Aranıza katılmaktan memnunum herkese sorunsuz $sudo'lar dilerim  :P

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Merhaba Aranıza Yeni Katıldım
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2017, 16:09:48 »
Size de merhaba,

Forumda aynı başlık altında birden fazla soru/sorun/konu hakkında konuşmuyoruz. Bu hususla ilgili aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz. Forumdaki uygun bölümlere yine aşağıdaki hususlara özen gösterek yeni konu açarsanız bilgisi olan üyelerimiz yardımcı olabilirler.

[warning]Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler[/warning]

AMD/ATI GPU ile ilgili aşağıdaki bölüme,

https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?board=29.0

Linux desteği olmayan oyunlarla ilgili aşağıdaki bölüme konu açılabilir.

https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?board=46.0
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı incu6us

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Mint 18.2 Sonya
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: AMD Radeon R9 390
  • İşlemci: AMD FX-8300
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2017, 20:09:28 »
Sanırım yanlış yere ve yanlış şekilde konu açılmasından baya bunalmışsınız gibi. Amacım sorunuma çözüm bulmanız değildi, "Merhaba, ben geldim" demekti  :)

Çevrimdışı Aurora

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2017, 09:51:38 »
Selamlar

Aramıza Hoşgeldin. Bende eski bir wow oyuncusu olarak seni anlıyorum.Ancak Linux kullanıpda wow oynayan çok fazla insan var.İnternette ve forumumuzda konuyla ilgili yardımı alabilirsin diye düşünüyorum.Linux'un tadını çıkar.

Bol şans  :D
the more quieter you become the more you are able to hear