Bugün oturum çıkışı yaparken gene "Failed to start X server" hatası aldım. Sonra Linux karanlık bir ekran olarak kaldı sadece komutlarla çalışıyordu falan.Kapatıp yeniden açınca düzeldi ama korkuttu beni. Önemli dosyalarımı Linux içinde barındırmasam iyi olacak sanırım.
Bence önemli dosyaları bilgisayarda saklamamak lâzım. Linux veya Windows. Önemli dosyaları harici diske, usb' ye yedeklemeli, fotoğrafları fotoğrafçıda tab ettirmeli, dosyaların çıktısını almalı. Dijital ortamdaki bilgiler suya yazmak gibi. Her an yok olabilir
Alıntı yapılan: dlyalcin - 05 Haziran 2014, 15:45:44Bence önemli dosyaları bilgisayarda saklamamak lâzım. Linux veya Windows. Önemli dosyaları harici diske, usb' ye yedeklemeli, fotoğrafları fotoğrafçıda tab ettirmeli, dosyaların çıktısını almalı. Dijital ortamdaki bilgiler suya yazmak gibi. Her an yok olabilirSen de n'aptın be Tamam doğrudur harici diskte falan tutalım da her fotoğrafı tab ettirip her dosyanın çıktısını alırsak işimiz var
16'dan update ile 17 olacak mı? yoksa almayayım...
O tarz dosyalar zaten fazla yer kaplamıyor. Cd/DVD yazdırınca rahatsın.Resimler sıkıntı biraz.
Katılıyorum ve online disklere de kaydedebiliriz. Mesela yandeks diskimde birçok dosya mevcut. İstediğim an da paylaşıma açabiliyorum. Yalnız sunucu çöker mi orasını bilemem .
The system is going down for meintance in 5 minutes
Kamera problemi haricinde problem yaşamıyorum. 16 da bilgisayar kapanmıyordu elle kapatmak zorunda kalıyordum. 17 de bu problem ortadan kalkmış. 17 yi kurmanızı tavsiye ederim.
@kental bilgisayarı kapat dediğim de bilgisayarın ekranı kararıyordu ama fan, arka tarafta acer yazan ışıklı yazı vs hep açık kalıyordu. Bende dolayısıyla güç (power) tuşuna uzun süre basarak kapatmış oluyordum 17 de bu problemi yaşamıyorum.