Gönderen Konu: Kali Linuxten Minte Gecmek  (Okunma sayısı 3350 defa)

Çevrimdışı noobuserLX

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
Kali Linuxten Minte Gecmek
« : 24 Ağustos 2018, 21:24:56 »
Arkadaşlar merhaba..
Bir hata yapip Kali Linux indirdim fakat USB ile kurulum gerceklestiremedim , CD-ROM hatasi vs veriyor. Cozumlere baktim yararli olmadi. Suan sadece live system ile kali linuxe giris yapabiliyorum usb yardimiyla. Tekrar linux minti nasil yukleyebilirim
 Acaba kurtarma secenegi var mi yada direk iso dosyasini masaustunden bootlama yapabilir miyim. Usb ile sistem calistigi icin usbye iso dosyasini atamiyorum. Suan cok zor durumdayim. Yardimlarinizi bekliyorum.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Kali Linuxten Minte Gecmek
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2018, 22:21:08 »
Kali Linux için kesinlikle kurulum desteği vermiyoruz. Bu sebeple Linux Mint ISO dosyasını farklı bir USB bellek yardımıyla yazdırabilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı noobuserLX

• Yeni Penguen
  • *
  • Dağıtım: Linux Mint
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2018, 23:42:22 »
iso dosyasini indirip direk masaustunden kurabilme sansim var mi suan iso var fakat usb olarak kullanamiyorum. Sistem usb uzerinden live system olarak calisiyor. Bu sekilde yukleme sansim var mi? Yada hard disk uzerinden iso dosyasini yukleme sansim?

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2018, 11:15:32 »
Sistemi USB bellek ile açıp, ISO dosyasını başka bir USB bellek ya da DVD ortamına yazdırabilirsiniz. Şu an başka bir seçenek görünmüyor, çünkü kurulu bir işletim sisteminiz yok.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]