Gönderen Konu: Linux'a Dönüş  (Okunma sayısı 3226 defa)

Çevrimdışı RaDLoFF

• Yeni Penguen
  • *
    • @o_bir_murad
  • Dağıtım: Deepin Os 20.1
  • Masaüstü Ortamı: dde
  • Grafik Kartı: nvidia-gt540m
  • İşlemci: intel
Linux'a Dönüş
« : 23 Kasım 2018, 14:23:53 »
Herkese tekrar merhaba..

Uzun bir aradan sonra tekrar Linux'a dönmeye karar verdim ve bu sefer son kararım. Malum işletim sistemine dönmeye hiç niyetim yok.
Sebebine gelirsek malum işletim sisteminde internette dolaşırken ekrana beliren msdos ekranı ve ingilizce yazılar geçtikten sonra beliren uzak masaüstü bağlantısı yazısı... Artık win bana hiç mi hiç güvenli gelmiyor...

Bir kaç sorunum var Linux'la ilgili, gerekli konu başlıklarında yardım isteyeceğim sizden, birazcık başınızı ağrıtacağım için şimdiden özür dilerim :)

İnşallah yardımlarınızla Linux'ta kalmak istiyorum...

Çevrimdışı Danny

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Nihilist
  • Dağıtım: Linux Mint
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Intel HD 620
  • İşlemci: Intel i7 - 7500U
Ynt: Linux'a Dönüş
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2018, 15:14:42 »
tekrar hoş geldiniz. keşke izlenme olayı sadece kullandığınız windows'la kalsa, evinizdeki akıllı cihazlar, televizyonlar, telefonlar günlük hayatınıza dair her şeyi biliyor, dinliyor ve izliyorlar. ilgili sorularınızı uygun başlıklara açabilirsiniz.
Gelip sağ yanağımdan öptü. Dindar değildim ama sol yanağımı da çevirmek istedim o an...

Çevrimdışı RaDLoFF

• Yeni Penguen
  • *
    • @o_bir_murad
  • Dağıtım: Deepin Os 20.1
  • Masaüstü Ortamı: dde
  • Grafik Kartı: nvidia-gt540m
  • İşlemci: intel
Ynt: Linux\'a Dönüş
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2018, 15:25:25 »
tekrar hoş geldiniz. keşke izlenme olayı sadece kullandığınız windows'la kalsa, evinizdeki akıllı cihazlar, televizyonlar, telefonlar günlük hayatınıza dair her şeyi biliyor, dinliyor ve izliyorlar. ilgili sorularınızı uygun başlıklara açabilirsiniz.

Aynen dediğiniz gibi herşeyi biliyorlar. Ben zaten bir bilgisayar bir de telefon kullanıyorum. pc den Linux sayesinde kurtulduk. Lakin telefondan nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Keşke telefonlar için de Linux Mint olsa :)

Mesajlar Birleştirildi.
İşte bu yaa  :D :D Sonunda kurtuldum şu win'den  :D :D
Sadece oyun için  win kullanıyordum artık linuxta da oynayabiliyorum oyunlarımı :) sadece cs go da araları en düşüğe alıp öyle oynayabiliyorum ama olsun :)
Oyun dışında da ilk defa sorunsuz sıkıntısız bir şekilde kurabildim sistemi :)
Allah nasip ederse ve de nazar değmezse artık linuxtayım :)
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2018, 19:03:59 Gönderen: RaDLoFF »