Çözdüm arkadaşlar, normalde LabVIEW'ın desteklediği dağıtımlardan birini harici harddiske kurup dahili harddiski tanımlayarak oraya kuracaktım ama daha az kesin ama daha kolay bi yoldan başlamak istedim deneye deneye gitmek için:
Öncelikle VirtualBox'a Fedora kurdum ve, NI-support internet forumlarında sorulan sorularda Fedora'nın desteklenmediği konusunda fazla ısrarcı olsa da, sorunsuzca kuruldu! Ardından dosyaları esas dağıtımıma aktarmayı planlarken .deb ile kurulmuş olan ama çalışmayan dosyaları kaldırmadığımı farkettim, bi "acaba" diyerek tekrar tıkladığımda artık çalışır haldeydi, nasıl oldu bilmiyorum belki sizler benden daha iyi anlarsınız ama işe yaradı, harici harddisk yedeklemekle uğraşmama gerek kalmadı. Orjinal planımı yazıyorum çünkü başkalarında VirtualBox yöntemi işe yaramazsa ellerinde bir çözüm daha bulunsun, denemedim ama olsun. Şimdi VirtualBox'ı kaldırdım ve tekrar LabVIEW çalıştırmayı denedim hala çalışıyor eskisi gibi boş boş durmuyor. Geriye uygulamanın kullanımındaki farklılıkları keşfetmek kaldı. Umarım yeni çözüm arayanlar olursa onların da işine yarar, Hepinize teşekkürler.
Çözüldü yazmak için bunun nasıl gerçekleşmiş olabileceği konusunda yorumunuzu beklememin bi sakıncası var mıdır anlamak istiyorum Linux'u?